Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Vienu 'bīčpārtija' čību transportēs uz Igauniju

Edgars Džiguns, 10.06.2010. 11:04

Kļuvis zināms, ka arī igauņu kantrī pank grupa "Reigani" piedalīsies festivāla "ZZ Baltic Beach Party" čību apgleznošanā. Viņu čība šodien tiks transportēta uz Igauniju, kamēr pārējo apgleznošanai varēs līdzi sekot ikviens, kurš pulksten 17 dosies uz t/c "Spice", kur "Šopinga festivāla" ietvaros norisināsies "Karstās BBP pēcpusdiena".
Vienu 'bīčpārtija' čību transportēs uz Igauniju

Papildus vairāk nekā 2 metrus augsto čību krāsošanai, ko veiks "ZZ Baltic Beach Party" mūziķi un citi draugi – grupas „Dzelzs Vilks" un „Musiqq", Olga Rajecka, Mārtiņš Freimanis, „ZZ Baltic Beach Party" himnas videoklipa režisors Kristaps Streičs, pludmales puika Ufo, kā arī Zelta Zivtiņas varoņi. Apgleznotās pludmales čības līdz pat festivālam varēs apskatīt gan T/C "Spice", gan "Spice Home". Igauņu grupas "Reigani" apgleznotā pludmales čība pārējām pievienosies nākamnedēļ, kad tā ar īpašu transportu tiks nogādāta atpakaļ Latvijā.

„Karstajā BBP pēcpusdienā" norisināsies arī automašīnu aplīmēšana, kas iezīmēs akcijas "BBP Desmitgades auto" sākumu, notiks arī interesanta orientēšanās spēle "BBP Spicē". Skanot karstai un vasarīgai mūzikai, kā mazi tā lieli varēs tikt pie festivāla body art, izmēģināt roku tirkīzzilo vilciņu griešanas sacensībās un piedalīties dažādos citos piedzīvojumos.

Savukārt piektdien, 11.jūnijā, "Ugunīgajā vakara šovā" uzstāsies "Musiqq", kuri šogad kļuvuši par "ZZ Baltic Beach Party" nacionālajiem hedlaineriem. „Šopinga festivāla" laikā tiks izspēlēti arī ielūgumi uz festivāla „ZZ Baltic Beach Party" desmitgades svinībām, un, kas zina, kādam laimīgajam būs iespēja iemūžināt sevi vienā bildē ar pludmales meiteni Undīni.

Kā zināms, festivāla „ZZ Baltic Beach Party" desmitgades svinības šogad norisināsies trīs dienas – no 22. līdz 24.jūlijam.Vairāk informācijas par festivālu meklē un atrodi – www.beachparty.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV