Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rockblog.lv radošais kolektīvs dodas uz Sonisphere festivālu

Edijs Rudzis, 18.06.2010. 09:19

No 22. līdz 23. jūnijam Bulgārijā, Sofijā norisināsies viens no lielākajiem un skaļākajiem rokfestivāliem šajā vasarā. Pirmajā dienā ar saviem šoviem skatītājus priecēs trash metāla Lielais Četrinieks – Metallica, Slayer, Megadeth un Anthrax. Savukārt otrajā festivāla dienā uz skatuves kāps ne mazāk pazīstamas grupas kā Rammstein, Stone Sour, Alice In Chains un Manowar. Nespējot laist garām šādu lielkoncertu, Rockblog.lv radošie spēki ir nolēmuši doties garajā ceļā uz Bulgāriju, lai redzētu to pašu acīm un saviem lasītājiem atspoguļotu braucienu uz festivālu neliela video bloga formā, kā arī rakstiski un ar foto reportāžām.
Rockblog.lv radošais kolektīvs dodas uz Sonisphere festivālu

Rockblog.lv tiks regulāri atjaunots ar reportāžām no ceļojuma tā, lai lasītājam kļūtu skaidrs, ar ko vajadzētu rēķināties, ja tiek pieņemts lēmums svinēt Latvijas nacionālos svētkus 2500 km attālumā gada lielākajā rokfestivālā.

Rockblog.lv neatlaidīgi griezās pie festivāla organizatoriem un pēc daudziem e-pastiem ieguva preses akreditāciju uz festivālu. Jāpiebilst arī, ka sadarbībā ar Platforma.lv un Latvijas Mūzikas Kanālu viss ceļojums un festivāls tiks iemūžināts video materiālā, kas pēc brauciena tiks samontēts un apstrādāts, lai to varētu nodot LMK rīcībā. Liels paldies par šo iespēju Rimantam Liepiņam un Mārtiņam Beitiņam!

Braucienu atbalsta SIA Rock Distribution.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV