Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Izludināts dīdžeju konkurss „Baltic Beach Party Coco Loco Dance Tent DJ Contest"

Andre Crash, 18.06.2010. 11:15

Šogad no 22. līdz 24. jūlijam Liepājas pludmalē festivālsBaltic Beach Party svin apaļo, desmito jubileju. Pirmoreiz festivāla vēsturē plašas iespējas tiek piedāvātas Latvijas jaunajiem talantiem dīdžeju mākslas jomā.
Izludināts dīdžeju konkurss „Baltic Beach Party Coco Loco Dance Tent DJ Contest"

Viena no astoņām pasākuma deju grīdām "Coco Loco Dance Tent" izsludina dīdžeju konkursu, tā gaitā tiks noskaidroti trīs finālisti, kuriem tiks piedāvāta iespēja uzstāties uz minētās skatuves, līdz ar Latvijas vadošajiem House, Techno, RnB un Reggae stilu pārstāvjiem.

Konkurss startēs 3.jūlijā un norisināsies trīs nedēļu garumā katru piektdienu un sestdienu jaunatvērtajā Vecrīgas bārā „Coco Loco". Katras piektdienas finālists uzstāsies tās pašas nedēļas sestdienā, sacenšoties ar sestdienas starpposma uzvarētāju, izcīnot nedēļas dīdžeja titulu, tāda veidā tiekot „Coco Loco Dance Tent" „Line Up"sarakstā.

Konkursu vērtēs žūrija, kuras sastāvu veidos Latvijas DJ Nr.1 ANDRE CRASH, Essential kluba rezidents DEROS, Discomania CUP 08 uzvarētājs JOHNY ADROIT.

Atšķirībā no līdzīgiem dīdžeju konkursiem dalība "Coco Loco Deejay Contest" ir bezmaksas, šajās sacensībās nebūs ļauta iespēja balsot uz vietas, kā arī ar sms un interneta palīdzību. Katra posma rezultāts būs pilnībā atkarīgs tikai no žūrijas vērtējuma.

Dalībai konkursā uz e-pastu: bbpdjcontest@gmail.com ir jānosūta
1)linku uz 30 minūšu „demo mix",
2)īsu biogrāfiju
3)kontaktinformāciju.

Pieteikšanās konkursam norisināsies laikā no 17.jūnija līdz 1.jūlijam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV