Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

"ZZ Baltic Beach Party" nosauc nacionālos hedlainerus

Edgars Džiguns, 18.06.2010. 11:17

Festivāla "ZZ Baltic Beach Party" rīkotāji nosaukuši jubilejas festivāla nacionālos hedlainerus, par kuriem šajā gadā kļuvušas divas krāšņas un dažādu mūziku pārstāvošas apvienības – liepājnieki "Musiqq", kā arī Arta Dvarionas un Reiņa Briģa grupa "Tā Tā Tā".
"ZZ Baltic Beach Party" nosauc nacionālos hedlainerus

Tradīcija festivāla Lielās skatuves spožāko prožektoru gaismā izcelt arī pašmāju māksliniekus aizsākās pagājušajā gadā, kad līdzās ārvalstu īpašajiem viesiem festivāla hedlaineru godā uzstājās arī "Nasty Smile" un "Dzelzs Vilks".

Ja pērn nacionālie hedlaineri bija tikai un vienīgi organizatoru izvēle, tad šogad šīs divas grupas tika noteiktas sadarbībā ar "ZZ Baltic Beach Party" apmeklētājiem, kuri sūtīja savas vēlmes un ierosinājumus.

"Mēs esam ļoti priecīgi, ka šogad nacionālie hedlaineri ir tieši šīs divas grupas, ka mūsu gaume un sajūta šajā jautājumā sakrita ar to, ko neskaitāmās vēstulēs pauda festivāla draugi, iesūtot savas idejas," izvēli komentē festivāla rīkotāju komandas pārstāve Maija Kalniņa.

"Bija ļoti daudz un dažādas iespējas izvēlēties, un šīs konkrētās divas grupas nenozīmē, ka pārējiem pašmāju mūziķiem kaut kas kaitētu. Vienkārši nacionālo hedlaineru kontekstā apmeklētāji biežāk izvēlējās tieši "Musiqq" un "Tā Tā Tā". Acīmredzot šobrīd tieši šīs divas grupas klausītāji un fani ir pamanījuši vairāk nekā kādu citu. Protams, jebkurā gadījumā šāda izvēle ir un paliks subjektīva, taču šo nav iespējams izmērīt ar lineālu, svariem vai pulksteni, tāpēc tagad atliek sagaidīt festivālu un novērtēt ar sirdi," piebilst "ZZ Baltic Beach Party" viens no rīkotājiem Raivo Mediņš.

Interesanti, ka abus šā gada nacionālos hedlainerus vieno fakts, ka gan "Musiqq", gan "Tā Tā Tā" šajā vasarā svin pastāvēšanas pirmo gadu.

Kā zināms, „ZZ Baltic Beach Party" desmitgades svinības šogad norisināsies trīs dienas – no 22. līdz 24.jūlijam. Informācija par festivālu atrodama www.beachparty.lv, savukārt biļetes nopērkamas "Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV