Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Fonteins dzied Toma Veitsa dziesmas un Kristīne Dobele sit bungas

Jānis Enkūzens, 18.06.2010. 14:21

Šo piektdien, 18. jūnijā, „Fire Bar" koncertēs Luijs Fonteins un grupas "The Briefing" mūziķi. Mākslinieki apvienojušies jaunā projektā "Louie Fontaine and the black riders", kura ietvaros spēlēs gan jaunas, gan vecākas Toma Veitsa dziesmas, kā arī netrūks paša Fonteina sacerētās mūzikas no viņa pēdējā albuma „Evil Love". Projekta rašanās iemesls ir Fonteina cieņa pret lielisko dziesminieku.
Fonteins dzied Toma Veitsa dziesmas un Kristīne Dobele sit bungas

Grupas "The Briefing" dalībniece Kristīne Dobele atdzīst, ka: "šis ir īpašs projekts, jo pirmo reizi ne tikai dziedu un spēlēju klavieres, bet situ bungas! Skats no malas ir pārsteidzošs, jo priekšā man klavieres, mikrofons un sānos bungas."

Savukār trešais projekta dalībnieks Raimonds Dobelis gaidāmā koncerta muzikālo gammu raksturo kā pseido gospeļi, blūzs, kantrī, rock, punk, jazz, cirka mūzika un humour - tātad kārtīgs kokteilis.

Toms Veitss ir amerikāņu blūzmenis - talantīgs tekstu autors, kura tembrs un stilistiskā izteiksme līdzinās Fonteinam – vai drīzāk otrādi.

Projekta "Louie Fontaine and the black riders" koncerttūres atklāšana notika 12. jūnijā Rīgā, klubā „Nabaklab", savukārt sestdien, 19. jūnijā, mūziķi uzstāsies Lietuvas pilsētā Klaipēdā, klubā „Roxy Club".

Koncerta "Fire Bar" (Liepājā, viesnīcā "Fontaine Royal") , sākums ap 22:30, ieeja no 21:00, ieeja 1 lats un 50 santīmi

www.louiefontaine.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV