Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Sāra Makloklana atgriežas ar jaunu albumu

Jānis Penka, 21.06.2010. 16:05

Pēc septiņu gadu pārtraukuma jaunu oriģinālmūzikas albumu "Laws Of Illusion" izdevusi kanādiešu dziedātāja Sāra Makloklana (Sarah McLachlan).
Sāra Makloklana atgriežas ar jaunu albumu

Albums tapis Monreālā un Vankūverā kopā ar dziedātājas ilggadējo producentu Pjēru Maršondu (Pierre Marchand). Albuma pirmais singls – dziesma "Loving You is Easy".

Pēc albuma izdošanas Makloklana dosies turnejā "Lilith Fair", kas ir dziedātājas dibināts mūzikas festivāls. No 1997. līdz 1999.gadam tā ietvaros tika savākti 10 miljoni dolāru, kas ziedoti sieviešu labdarības mērķiem. Šogad festivālā piedalās Mērija Dž. Blaidža, Šerila Krova, Ērika Badū, Nora Džonsa un daudzas citas izpildītājas.

Šogad Sāra Makloklana ierakstīja vienu no Vankūveras Ziemas olimpisko spēļu himnām – "One Dream" un uzstājās savā mājvietas pilsētā notikušajā atklāšanās ceremonijā.

Savu debijas albumu Sāra Makloklana izdeva 1988.gadā. Kopš tā laika visi viņas izdotie albumi sasnieguši zelta un platīna statusu. Dziedātāja arī saņēmusi trīs Grammy balvas par dziesmām "Building A Mystery", "I Will Remember You" un "Last Dance".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV