Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Meisija Greja ar modelēm spēlē futbolu

Jānis Penka, 29.06.2010. 10:58

Ar improvizētu modeļu futbola spēli amerikāņu dziedātāja Meisija Greja atzīmējusi jaunā albuma "The Sellout" iznākšanu. No šīs nedēļas "Universal Music" izdotais albums pieejams arī Latvijā.
Meisija Greja ar modelēm spēlē futbolu

"The Sellout" ir dziedātājas un dziesmu autores Meisijas Grejas, īstajā vārdā Natālijas Renē Makintairas, jaunākais studijas albums, kas iznāk pēc vairāk nekā trīs gadu pauzes.

Albumā iekļautas 12 dziesmas, kuras Greja ierakstījusi Losandželosā. Albumu miksējis "Grammy" balvas laureāts Menijs Marokins (Manny Marroquin), kurš strādājis ar Lady Gaga, Jay-Z, Riannu, Alīšu Kīzu, Kanje Vestu un citiem.

Albumā dzirdami tādi viesmākslinieki kā Bobijs Brauns, The Bodyrockers un bijušie "Guns N' Roses", pašreizējie "Velvet Revolver" dalībnieki Slešs (Slash), Dafs Makagans (Duff McKagan) un Mets Sorums (Matt Sorum).

Meisija Greja, kura nesen nomainījusi ierakstu kompānijas, saka, ka jaunais albums ir stāsts par to, kā viņa atkal atradusi sevi un pārstājusi būt tāda, kādu viņu gribēja redzēt apkārtējie. "Šis albums atspoguļo manu patieso būtību," atklāj dziedātāja.

Debijas albumu "On How Life Is" Meisija Greja izdeva 1999.gadā un tas viņai atnesa "Grammy" balvu par dziesmu "I Try".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV