Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Aicina pieteikt dalību Rīgas Raudu kora izveidē

Zane Estere-Gruntmane, 30.06.2010. 12:24

Teātris United Intimacy aicina ikvienu dziedāt gribētāju vai grūtsirdības mākto pieteikt dalību Rīgas Raudu kora izveidē.
Aicina pieteikt dalību Rīgas Raudu kora izveidē

Mūsu dabā ir būt neapmierinātiem, mēs sūdzamies par daudz un dažādām lietām, bet Raudu koris ir veids, kā šo neapmierinātību pārvērst radošā enerģijā. Ikdienišķās sūdzības kopīgiem spēkiem pārveidosim sacerētā kora dziesmā un prezentēsim Rīgas Raudu kori Baltās Nakts 2010 ietvaros.

Lai pieteiktos, tev vajadzīga tikai sūdzība un vēlēšanās ar to dalīties ar pārējiem, jo:

• dalība korī ir bez ierobežojuma;

• īpašas dziedāt prasmes nav nepieciešamas!

Ja gribi izdziedāt savu sūdzību kolektīvi, sūti savu vārdu un kontakttālruni uz e-pastu koris@unitedintimacy.lv. Ja ir kādi jautājumi, zvani +371 26323985!

Raudu kora mēģinājumi notiks augustā, 1 - 2 reizes nedēļā, Ģertrūdes ielas teātrī. Par laiku un dienām vienosies pirmajā tikšanās reizē.

***

Pirmais Raudu koris (The Complains Choir) radās 2005. gadā Helsinkos, ko izveidoja divi mākslinieki: Tellervo Kaleinena (Tellervo Kalleinen) un Olivers Kohta-Kalleinens (Oliver Kochta-Kalleinen). Kopš pirmā koncerta Raudu koris ir kļuvis par starptautisku kustību - šādas sadziedāšanās rīkotas dažādās pasaules valstīs -Helsinkos, Birmingemā, Hamburgā, Kopenhāgenā, Budapeštā, Florencē, Ļubļanā, Bāzelē, Jeruzalemē, Vrotslavā, Santpēterburgā, Čikāgā, Vankūverā un Melnburnā.

Plašāka informācija par pasaules Raudu koriem: www.complaintschoir.org

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV