Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Komentāri rakstam: Nosvīst pat sķīvji. "Gerald Clayton Trio" un "Māra Briežkalna kvintets" festivālā "Rīgas Ritmi 2010"

jaunākie lejā

Jazz 04.07.2010. 19:41

Koncerts bija kolosāls un vakars pagāja vēja spārniem.Viss bija jauki gan viesi gan mūsējie.Un sapratu visu gan ko dziedāja gan ko runāja.Autors bez darvas karotes nevar iztikt.

sarkanais velniņš » Jazz 05.07.2010. 19:03

Man gan liekas, ka tas bija rakstīts ar zināmu humora/ironijas devu. Galu galā raksta autors pats piebilst, ka pirms tam šis "runas defekts" nebija pamanīts. Tas par to, kā cilvēku uztveri ietekmē citu teiktais. Grupiņa cilvēku sāk visās malās rakstīt par to, ka Busulim esot runas defekts, un viņa teikto nevarot saprast, un pēkšņi to pamana arī daudzu citi, kuriem pirms tam ar Busuļa runas uztveršanu nav bijis problēmu.

Jebkurā gadījumā, priecājos par visumā pozitīvo un izsmeļošo recenziju, lai gan pašai Rīgas Ritmu koncertos nesanāca pabūt.

Jurita Krūma 06.07.2010. 01:18

Jācer, ka Māris Briežkalns neņems ļaunā, ka kropļots tā uzvārds. ;)

sarkanais velniņš » Juritai Krūmai 06.07.2010. 15:27

Rakstā gan nekādas kļūdas Briežkalna uzvārdā nepamanīju. Laikam būs jau izlabojuši. Vai varbūt Jūs arī par Busuli un viņa 'r'? Daži saka, ka Busulis to vispār neizrunājot, citi - ka izrunājot pārāk izteikti. Bet man nekādi neizdodas sadzirdēt ne vienu, ne otru variantu. Un, pat ja tā būtu, Briežkalns kopā ar Busuli spēlē jau tik sen, ka droši vien jau būtu pie tā pieradis. Un ne jau tikai Briežkalns viens pats - galu galā, Briežkalna kvintetā ir arī Pabērzs, Ritovs un Grunte - visi ar 'r' burtu uzvārdā. Diez vai viņi visi jau gadiem ilgi spēlētu kopā ar Busuli (Pabērzs un Grunte arī Busuļa pavadošās grupas Sweetwaterz sastāvā), ja būtu tik milzīgi apvainojušies :).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV