Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Jau otro gadu Latvijā tiek organizēts starppilsētu karaoke dziedātāju konkurss

Kristīne Timermane, 05.07.2010. 15:22 | komentāri (1)

7.jūlijā pl. 21:00 bārā "Metro" tiks organizēts gadskārtējā "Vasaras karaoke izaicinājuma kauss 2010" konkursa atlases fināls, kurā tiks noteikti 10 labākie karaokes dziedātāji, kas pārstāvēs Rīgas skanīgākās karaokes balsis superfinālā - četru dienu kruīzā uz kāda no TALLINK prāmjiem. Starppilsētu karaoke superfināls un lielā starppilsētu cīņa norisināsies 15.augustā.
Jau otro gadu Latvijā tiek organizēts starppilsētu karaoke dziedātāju konkurss

Konkursa atlases kārtas, kurās savu veiksmi izmēģināja vairāk kā 100 dalībnieki, norisinājās jau no 26. maija, un tās tika organizētas sadarbībā ar www.karaokepasakumi.lv . Vienīgais nosacījums piedalīties karaoke konkursā ir vecuma ierobežojums - t.i. laipni gaidīti tika dziedātāji no 18 gadu vecuma. Šobrīd Rīgas fināla konkursantu kopējais skaits ir 25 dziedātāji, kas 7.jūlijā cīnīsies par tiesībām piedalīties superfinālā.

Sadarbībā ar profesionālu skaņas un gaismas kompāniju "DK Promo" un atraktīviem pasākuma vadītājiem - Kristīni Timermani un Gunti Nuržu, pasākums solās būt neaizmirstams gan dalībniekiem, gan atbalstītājiem un skatītājiem. Pasākuma laikā arī skatītājiem būs iespēja balsojot noteikt savu favorītu, kā arī izteikt viedokli video kameras priekšā, jo tā norisi atainos profesionāla filmēšanas komanda. Konkursantu draugiem, atbalstītājiem, Metro bāra apmeklētājiem būs iespēja pieteikties superfināla kruīza braucienam par īpašām cenām. Neizpaliks arī laimīgās minūtes bārā - pērkot dzērienu, saņem otru bez maksas.

Laipni aicināts ikviens interesents apmeklēt "Vasaras karaoke izaicinājuma kauss 2010" pusfinālu/finālu 7.jūlijā, pl. 21:00, bārā "Metro" - Kr. Barona ielā 4 (ieeja no Merķeļa ielas), Rīga.

Tā ir Tava skatuve!

Informācija: www.karaokespasakumi.lv

Twitter: http://twitter.com/karaokepasakumi

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV