Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Radio SWH" dziesmu dienas radio

„Radio SWH" pašreklāmas daļa, 06.07.2010. 10:35

6.jūlijā pl. 18:15 Radio SWH ēterā skanēs Renāra Kaupera "Mana Dziesma", ko līdzi dziedāt tiks aicināti visi Latvijas un pasaules dziedātmīļotāji.
„Radio SWH" dziesmu dienas radio

Dienas gaitā radio ēterā notiks vairāki dziedoši pārsteigumi – muzikālos sveicienus raidījumā „Metam gaisā" dzīvajā izpildīs vairāki Dziesmu un deju svētku dalībnieki ar O!Kartes Akadēmijas dziedātājiem Nikolaju Puzikovu un Eviju Sloku priekšgalā. Normunds Rutulis un Intars Busulis uzrunās klausītājus dziedot, visas dienas garumā sekosim līdzi dziedošajām grupām, kas aicinās vienoties kopīgā dziesmā ar līdzcilvēkiem, pieskandinot Rīgas ielas, laukumus, sabiedrisko transportu, birojus un citas vietas.

Un vakarā pl. 18:15 Normunds Rutulis Stacijas laukumā un Intars Busulis „Radio SWH" ētera studijā aicinās visus ieslēgt radio aparātu un sajust lielo dziedāšanas prieku, izdziedot Renāra Kaupera dziesmu "Mana Dziesma".

„Radio SWH" ir tas gods būt par X Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētku informatīvajam atbalstītājam, tāpēc seko līdzi norisēm ēterā un laimē biļetes uz svētku koncertiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV