Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Goran Gora and THE YRS – „MYSTYS YRS" (I Love You Records, 2010)

Aiga Leitholde, 09.07.2010. 12:38

Maija beigās mūziķis Goran Gora bārā „I love you" prezentēja savu otro albumu „MYSTYS YRS". Mākslinieks uzsvēra, ka pie šīs albuma tapšanas liels nopelns ir arī viņa kolēģiem, kas nu jau no pavadošās grupas ir tikuši pie nosaukuma „The Years".
Goran Gora and THE YRS – „MYSTYS YRS" (I Love You Records, 2010)

Kā pirmais albuma „MYSTYS YRS" singls klausītājiem tika prezentēta dziesma „Dance Away", kurā mūziķi uzreiz nevarēja atpazīt. Viņa radītajiem darbiem piemīt kosmopolītisms, kas latviešu nacionālās savdabības cienītājiem varbūt liks vilties, taču pašam mūziķim ļauj lauzt gan teritoriālas, gan mākslinieciskas robežas. Iepriecinoši, ka nerodas vēlme „MYSTYS YRS" salīdzināt ar Goran Gora debijas albumu „JETLAG", jo viņš spēj neatkārtoties, ar jauno albumu piedāvājot arī jaunas sajūtas. Taču rokraksta iezīmes – viengabalainība, kas ierakstu liek klausīties, nepārslēdzot, pārdomāti savienotas dažādu rakstura un garuma dziesmas, kur arī garākā pauze ir izdevies māksliniecisks elements - ir palikušas nemainīgas. Muzikāli tiek piedāvāta liela daudzveidība, sākot ar sintī popa deju ritmu, eksperimentiem, kuros ieskanas orientālas tēmas, kā arī vienkāršs un patiess autora duets ar Kseniju grupas „Tribes of the City" vokālisti, kas noskaņas ziņā atgādina kaut ko no „The White Stripes" bērnišķīgā draiskuma. Albums „MYSTYS YRS" sevī slēpj daudz interesantu pārsteigumu, kuros ieklausoties, nemaz nepamanīsiet, ka disks jūsu pleijerī ir griezies vairāk nekā vienu reizi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV