Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Positivus festivālā Tele2 rūpēsies gan par apmeklētājiem, gan par mājās palicējiem

Vita Sirica, 13.07.2010. 14:42

16. un 17. jūlijā, Positivus festivāla ietvaros, Tele2 piedāvās dažādas atpūtu pastiprinošas aktivitātes. Tele2 Mobilajā zonā darbosies diennakts mobilo telefonu lādēšanas punkts, tiks atklāts pirmais mobilais telekomunikāciju veikals Latvijā, nodrošinātas radio SWH festivāla tiešraides, un Tele2 un SWH izveidotajā fanu teltī varēs satikt festivāla māksliniekus. Festivāla teritorijā būs izvietoti arī pieci labākie vides mākslas objekti, kas uzvarēja Tele2 un Positivus rīkotajā vides mākslas objektu konkursā "Superspēks".

Diennakts mobilo telefonu lādēšanas punkts

Positivus festivālā Tele2 rūpēsies par ikviena festivāla dalībnieka mobilo telefonu - ir izveidots īpaši ietilpīgs mobilo telefonu lādēšanas stends, kurā vienlaikus var pieņemt uzlādēšanai vairāk nekā 150 telefonus. Tele2 mobilo telefonu lādēšanas punkts darbosies visu diennakti.

Pirmais mobilo telekomunikāciju veikals Latvijā

Festivāla laikā Tele2 Mobilajā zonā tiks atklāts pirmais mobilais telekomunikāciju veikals Latvijā. Veikals ir ierīkots 1964.gadā ASV ražotajā Airstream treilerī, kas ir vienīgais šāda veida transporta līdzeklis Baltijā. Airstream pirmsākumi meklējami ASV, Ohaio štatā pagājušā gadsimta 30.-jos gados, popularizējot alternatīvu ceļošanas veidu. Veikala vajadzībām treileris tika parbūvēts Vācijā, to īpaši pielāgojot Eiropas ceļiem. Iekšējo iekārtojumu radīja dizaineru komanda no Latvijas. Positivus festivāls ir pirmais publiskais pasākums, kurā varēs apskatīt šo unikālo transporta līdzekli un kļūt par pirmajiem Tele2 mobilā veikala apmeklētājiem.

Tele2 un SWH fanu telts

Pašiem cītīgākajiem festivāla apmeklētājiem Tele2 dāvinās lielisku iespēju satikt Positivus festivāla mūziķus klātienē. Lai iegūtu šo iespēju, Tele2 Mobilajā zonā jāsaņem īpašais akcijas T-krekls un uz tā jāsavāc maksimāli daudz festivāla apmeklētāju autogrāfi. 25 autogrāfu mednieki saņems 2 ielūgumus uz Tele2 un radio SWH fanu telti, kur varēs tikties ar Positivus festivāla zvaigznēm.

Radio SWH tiešraides no Positivus

Visiem, kuri izvēlēsies sekot līdzi Positivus festivāla norisei radio, Tele2 arī šogad nodrošinās radio SWH tiešraides no pasākuma vietas. Radio tiešraidēs varēs klausīties intervijas ar māksliniekiem, festivāla viesiem, apmeklētājiem un organizatoriem, tāpat būs arī reportāžas, komentāri, pieslēgšanās Positivus skatuvēm un iespēja klausīties vienkārši labu mūziku. Īpašā Brīvdienu Rīta programmā "Festivāla rīts" būs sarunas ar vētraino festivāla nakti pārdzīvojušajiem faniem, iepriekšējās dienas koncertu un sestdienas programmas apskats .

Tele2 un Positivus vides mākslas objekti par tēmu "Superspēks"

Festivāla teritorijā būs izvietoti 5 vides mākslas objekti, kas uzvarēja Tele2 un Positivus rīkotajā konkursā "Superspēks". Ligitas Dekšnieces darbs „Superspēks – Zirgaspēks" būs veidots no 96 luminiscējošu zirgu galvu siluetiem. Kristīnes Lasmanes un Anša Lasmaņa vides objekts "Gaiziņš – Superspēks!" attēlos Latvijas superspēku Gaiziņu kā vulkānu, no kura tiks pūsta ārā spēcīga izgaismota dūmu strūkla. Roberta Līča darbs „Ārā līst? ĀRĀ LĪST!" būs vides elektro objekts, kas veidots, iedvesmojoties no lietus un gaismas saspēles un radot pārdabisku iespaidu – mirdzošu ūdeni – superspēku. Divi Reiņa Dzudzilo un Kristas Dzudzilo darbi ar vienādu nosaukumu "Superspēks" : gurķis siltumnīcā un hiperbola čaklam lauku cilvēkam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV