Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Zelta Zivtiņa aicina pievienoties lielākajam fanu braucienam uz Positivus

Vita Sirica, 14.07.2010. 13:11

Jau piektdien, 16. jūlijā uz šīs vasaras karstāko festivālu Positivus kopīgā braucienā ar īstenajiem festivāla faniem uz Salacgrīvu dosies arī Zelta Zivtiņas seriāla varoņi – Alekss, Marija, Jana, Oskars, Olga un Makss. ZZ aicina ikvienu pulcēties no plkst. 17:30 pie tirdzniecības centra Domina Shopping (adrese: Ieriķu iela 3), lai pēc kārtīgas iesildīšanās un aizraujošām aktivitātēm, plkst. 18:00 dotos ceļā uz pozitīvāko šīs vasaras festivālu.

Fanu reisa organizatori ziņo, ka lielākā fanu brauciena dalībnieki pa ceļam varēs cienāties ar uzkodām, savukārt par jautrību un pozitīvu noskaņu rūpēsies fanu reisa vadītāji – populāri latviešu mūziķi un mūzikas pazinēji. Brauciena laikā gaidāmi muzikāli priekšnesumi, atrakcijas un konkursi, kā arī informācija par festivālu, kurā šogad viesosies tādi mūzikas grandi kā grupas Muse un Scissor Sisters un daudzi citi, tostarp arī latviešu mākslinieki.

Lai kopīgā brauciena dalībnieku automašīnas būtu interesantākas, atraktīvākas un labāk izceltos pārējo satiksmes dalībnieku vidū, Zelta Zivtiņa aicina ikvienu savu auto izrotāt ar festivāla simboliku – izmantot festivāla krāsas, kā arī citas Positivus pazīšanās zīmes.

Arī paša Positivus festivāla laikā Salacgrīvā Zelta Zivtiņa rūpēsies par patīkamu izklaidi - pludmalē darbosies ZZ aktīvās atpūtas inventāra noma, kur varēs nomāt dažādu pludmales sporta inventāru, piemēram, pludmales tenisu, volejbola bumbas. Pludmalē varēs satikt instruktorus, kas interesantiem parādīs kā braukāt ar skimbordu un SUP dēli. Mierīgākas atpūtas cienītājiem būs iespēja iznomāt pludmales krēslus. Par labu muzikālu noskaņu Zelta Zivtiņas pludmales zonā rūpēsies dīdžejs ZZ Jana. Par prieku peldēt gribētājiem, ZZ pludmales teritorijā būs sarūpējusi īpaši interesantas un atraktīvas ZZ pārģērbšanās būdiņas, ko veidojusi viena no Tele2 un Positivus rīkotā mākslas vides objektu konkursa dalībniecēm. Būs arī ZZ chill out zona, kurā varēs skatīties filmas par leģendāriem festivāliem un uzspēlēt Wii spēles.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV