Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Grupas "Scissor Sister" dalībnieki sajūsmā par Latviju

Linda Igolniece, 20.07.2010. 09:21

Positivus festivāla laikā "Meet&Greet" zonā ZZ jaunieši, kā arī daži fani, kuri uz Tele2 sarūpētajiem T-krekliem savāca visvairāk festivāla apmeklētāju parakstu, klātienē tikās un iepazinās ar grupu "Scissor Sister". Fani tika pie ekskluzīvas iespējas pavadīt 10 minūtes privātā gaisotnē ar "Scisser Sister", kuras laikā varēja sarokoties ar grupas dalībniekiem personīgi, uzdot sev interesējošus jautājumus un nobildēties.
Grupas "Scissor Sister" dalībnieki sajūsmā par Latviju

Galerijas:

"Grupas "Scisor Sisster" dalībnieki bija sajūsmā par Latviju un mūsu skaistajiem cilvēkiem. Soliste arī izteica komplimentu par manu make-up, īpaši acu krāsojumu, kas neapšaubāmi bija ļoti patīkami. Dzīvē šīs grupas dalībnieki tiešām ir ļoti vienkārši un patīkami cilvēki. Viņu koncerta laikā paguvu no sirds izdejoties," stāsta ZZ Jana.

Visu festivāla laiku notika arī radio "SWH" tiešraides, kurās par festivāla jaunumiem informēja arī ZZ jaunieši. Tostarp tapa ZZ jauniešu videointervija ar latviešu dziesminieku Goran Gora, kurš Positivus sniedza divus koncertus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV