Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Arī pēc vētras ZZ Baltic Beach Party turpinās

Linda Igolniece, 26.07.2010. 14:07

Par to, ka pēdējo ZZ Baltic Beach Party pieminēs ilgi, nav šaubu. Tieši pirms latviešu mūziķa Gacho uzstāšanās festivālu pārsteidza biedējoši zilas krāsas negaisa mākoņi un brāzmains vējš, kas lika pasākuma organizatoriem momentā pārtraukt visas aktivitātes visā pludmales teritorijā.
Arī pēc vētras ZZ Baltic Beach Party turpinās

Galerijas:

Lai glābtu Lielo Skatuvi tehniskie darbinieki reaģēja zibenīgi - rāpās skatuves metāla konstrukcijās un, lai tās neaizpūstu vētra, karājās tajās, ar savu svaru dodot papildus smagumu. Tikmēr citi darbinieki bez mazākās vilcināšanās brāzmu laikā kāpa vēl augstāk, lai noņemtu smagākās detaļas no skatuves konstrukcijām. Arī Zelta Zivtiņas varoņi palīdzēja organizatoriem tehnikas glābšanas procesā, piemēram, nogādājot, datorus drošībā darbinieku tualetēs.

Tomēr pat neaprakstāmi grandiozā vētra nespēj kliedēt ZZ Baltic Beach Party viesu un organizatoru priecīgi uzlādēto noskaņojumu. Tieši pāris mirkļus pēc lietus beigām pie Lielās Skatuves jau stāvēja Gacho fani un lūdza mūziķi tomēr uzstāties, kamēr festivāla organizatori operatīvi darbojās, lai pasākums turpinātos. Festivāla programma palika nemainīga, vien notika mazas laika nobīdes, notika arī Reiganu koncerts.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV