Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

„Fonoklubs" pagarina nedēļas nogali

Jānis Sildniks, 27.07.2010. 09:26

Tā kā vasara ir ballīšu laiks, arī „Fonokluba" izņēmuma kārtā strādās biežāk kā ierasts. Jau šonedēļ gaidāmi četri pasākumi, to starpā Kriss Magerls (Chris Magerl)) akustiskais koncerts.
„Fonoklubs" pagarina nedēļas nogali

Kriss Magerls, kurš „Fonoklubā" uzstāsies jau šovakar plkst. 19:00, savas mūzikas gaitas sāka nedaudz vairāk kā 8 gadus atpakaļ, Austrijas pilsētā Grācā izveidojot politiskā hardcore grupu „Sick of Silence" kas ātri, līdz ar vēl joprojām pastāvošajiem „Red lights flash", kļuva par vienu no ietekmīgākajām alternatīvās mūzikas grupām Austrijā. Ar savu solo projektu Kriss „Fonoklubā" jau ir viesojies divreiz, abas reizes sniedzot emocionālu un neaizmirstamu priekšnesumu.

Savukārt jau trešdien savas Latvijas un Igaunijas koncerttūres ietvaros, kas tiek mērota tikai ar divriteņiem, „Fonoklubā" viesosies Oldschool hardcore apvienība „Bikes Against The Machine", kā arī Zaķis, kura akustiskajā krājumā ir jau vairāk kā 180 dziesmu.

Nedēļas nogalē, kad Cēsīs norisināsies pilsētas svētki, par ballīti rūpēsies Dj Winamp (piektdien), bet Dj Rofl-D (sestdien).

Dažādi koncerti darbadienās ir gaidāmi arī turpmāk, tāpēc sīkāku informāciju var meklēt kluba mājaslapā.

www.fonoklubs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV