Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Liepājā notiks septītais pludmales festivāls "Beach Party"

LETA, 01.05.2007. 15:30 | komentāri (2)

Viens no pēdējo gadu vērienīgākajiem Latvijas vasaras izklaides sarīkojumiem - pludmales festivāls "Tele2 Baltic Beach Party" Liepājā - šogad notiks 20.jūlijā un 21.jūlijā, informēja pasākuma galvenais organizators Raivo Mediņš.
Liepājā notiks septītais pludmales festivāls "Beach Party"

Galerijas:

Mediņš pauž apņēmību, ka pagājušā gada festivāls, kuru apmeklēja 45 000 cilvēku, nebūt nav grandiozās Liepājas pludmales ballītes griesti. "Man prieks, ka veiksmīga sadarbība ar atbalstītājiem un jauna ģenerālsponsora piesaiste ļauj mums turpināt iesāktās tradīcijas, kā arī realizēt jaunas idejas un ieceres, tādējādi nodrošinot mūsu festivālam raksturīgo pludmales ballītes dzīvespriecīgo gaisotni," uzsver Mediņš.

Pašlaik ir zināms, ka "Tele2 Baltic Beach Party" uzstāsies viena no Vācijas populārākajām un skaļākajām grupām "Scooter", pazīstamā britu solomāksliniece Kima Vailda, jautrie "Right Said Fred" no Apvienotās Karalistes, pašlaik igauņu redzamākā rokzvaigzne Tanels Padars ar grupu "S.U.N.", lietuviešu mākslinieki "Amberlife", "Skamp" un pašmāju Intars Busulis ar grupu "Sweet Waters", "Tumsa", "Melo - M", Ladybird un daudzi citi Latvijas mūziķi.

Festivālā piedalīsies Eiropā populāras dīdžeju apvienības "Global Deejays" no Vācijas, kas kļuva slaveni ar dziesmu "Sound of Sanfrancisko" un "What a Feeling" remiksiem, un holandiešu projekts "Hi-Tack", kas iekļuva pat Amerikas topā ar Pola Makartnija dziesmas "Say, Say, Say" remiksu.

Viens no festivāla galvenajiem notikumiem nu jau tradicionāli būs "Beach Dance House", kurā uzstāsies Baltijas un citu valstu populārākie dīdžeji.

Kopumā mūzikas cienītājus divu dienu laikā Liepājas pludmalē priecēs vairāk nekā sešdesmit grupas un dīdžeji.

"Tele2 Baltic Beach Party" notikumi risināsies uz piecām skatuvēm.

Arī šogad festivāla rīkotāji iecerējuši saviem skatītājiem piedāvāt daudzus šovus, sporta sarīkojumus un karnevālu, kā arī daudz un dažādas atrakcijas, kas raksturīgas Liepājas pludmales ballītes romantiski dzīvespriecīgajai atmosfērai.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV