Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Festivālā „Laba Daba" Cūkmens pirmo reizi publiski izpildīs savu Eirovīzijas dziesmu

Ginta Bormane, 05.08.2010. 11:00

Tīru mežu aizstāvis Cūkmens kā īpašais festivāla Laba Daba viesis kāps uz lielās skatuves un pirmo reizi publiski izpildīs savu Eirovīzijas dziesmu "Antidraza". Cūkmena hīts dabai draudzīgākajā festivālā skanēs jau šo sestdien, 7. augustā, plkst. 15:45. Ar savu dziesmu Cūkmens vēlas pievērst uzmanību atkritumu problēmai, kā arī aicināt klausītājus rūpēties par dabu un nemēslot mežā.
Festivālā „Laba Daba" Cūkmens pirmo reizi publiski izpildīs savu Eirovīzijas dziesmu

„Otrdien, braucot uz Valmieru tikties ar pašvaldību, policiju un vietējiem iedzīvotājiem, atcerējos, ka šajā nedēļas nogalē ir festivāls Laba Daba. Saskaitīju visus savus draugus, kuri gatavojās turp doties, un sapratu, ka tas ir šī gada dabai draudzīgākais mūzikas pasākums un man noteikti tur ir jābūt. Lai arī dziesmu radīju Eirovīzijas dziesmu konkursam un nosaucu par „Antidrazu", patiesībā tā ļoti iederas tieši šajā festivālā un tik pat labi varētu saukties "Daba laba. Laba daba"," pirms uzstāšanās aizrautīgi stāsta Cūkmens.

Ar Cūkmena hīta "Antidraza" fragmentu ikviens var iepazīties, noskatoties video http://www.youtube.com/watch?v=NYL0E7jJRLw, savukārt pilnā versijā un "dzīvajā" to dzirdēt jau šo sestdien Ratniekos.

A/s "Latvijas valsts meži" supervaronim šī vasara ir saspringta - šogad Cūkmens pievērsies ceļmalu piemēslotājiem un, sadarbojoties ar domubiedru grupu "Tīri meži", Valsts policiju un Valsts Vides dienestu, aicina ikvienu sūtīt piemēslošanas gadījumu foto un video pierādījumus uz e-pastu cukmens@cukmens.lv, lai vainīgie tiktu noķerti un saņemtu pienācīgu sodu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV