Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ainars Bumbieris piedāvā otro radiosinglu

Juris Millers, 16.08.2010. 10:33

Ainars Bumbieris, kurš plašākai publikai kļuva pazīstams kā grupas "Latte" solists, piedāvā savu otro radio singlu – Zigmara Liepiņa un Kaspara Dimitera dziesmu "Ceļojums".
Ainars Bumbieris piedāvā otro radiosinglu

Turpinot vēl pirms vairākiem gadiem uzsākto sadarbību ar izcilo latviešu komponistu Zigmaru Liepiņu, Ainars Bumbieris klausītājiem piedāvā jaunu, publikai labi zināmās dziesmas "Ceļojums" versiju, ko veidojis izcilais dziesmu aranžētājs Kristaps Krievkalns, bet dziesmas pavadījumu ir ierakstījusi grupa "Sapieri".

"Pēc pavasarī izdotā pirmā radiosingla – Aleksandra Ribaka dziesmas "Fairytale" džeza versijas šis ir mans otrais radiosingls, bet – pirmais skaņdarbs latviešu valodā", saka Ainars Bumbieris. "Esmu patiesi pateicīgs Zigmaram Liepiņam par iespēju strādāt ar viņa dziesmām – darbs ar klausītājiem jau zināmiem skaņdarbiem ir dubultabildība, jo cilvēki vienmēr salīdzinās dziesmas jauno versiju ar pirms turpat 30 gadiem dzirdēto oriģinālo versiju, ko izpildīja Imants Vanzovičs."

Pirms nepilna gada vairākas Ainara Bumbiera izpildīto Zigmara Liepiņa dziesmu jaunās versijas ("Mazā", "Sievietes, ņemiet, lūk mana sirds", "Mīļā magonīt"), tika iekļautas dziesmu izlasē "Viena diena manā mūžā", bet šobrīd viņš strādā pie sava soloalbuma, kura iznākšana ir paredzēta 2011. gadā.

Jāpiezīmē, ka 23. augustā Ainars Bumbieris būs viens no īpašajiem viesiem grupas "Eolika" 30 gadu jubilejas lielkoncertā Dzintaru koncertzālē, bet jau nākamajā dienā viņš dosies pusotru mēnesi ilgā koncertturnejā uz ASV, kur vairākos latviešu centros ir paredzēti Ainara Bumbiera solokoncerti. Vasaras sākumā A.Bumbieris jau koncertēja otrpus okeānam – Toronto un Otavā, kur sniedza koncertus trimdas tautiešiem.

Dziesma "Ceļojums" ir pieejama lejuplādei www.platforma.lv un www.doremi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV