Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Pārcelts Frensisa Goijas koncerts

Juta Sergejeva, 17.08.2010. 13:19

19. augustā Kongresu namā bija plānots pasaules slavenā ģitārista no Beļģijas Frensisa Goijas(Francis Goya) koncerts. Mūziķa slimības dēļ koncerts tiek pārcelts uz šī gada 7. novembri.
Pārcelts Frensisa Goijas koncerts

Ar biļetēm, uz kurām norādīts 19. augusta datums, varēs apmeklēt 7. novembra koncertu. Vietas arī saglabājas. Koncerts tāpat notiks Rīgas Kongresu namā, sākums tāpat plkst. 19:00. Koncertu pavadīs kamerorķestris.

Saņemt naudu par biļetēm, kas pirktas Biļešu Serviss tirdzniecības vietās, varēs ar pārskaitījumu līdz 31.08.2010, aizpildot pieteikuma veidlapu Rīgas Kongresu nama kasē vai elektroniski lejuplādējot to http://www.bilesuserviss.lv/Bilesu_atgriesanas_akts.doc . Aizpildītu pieteikuma anketu, var sūtīt elektroniski uz info@bilesuserviss.lv vai pa pastu uz adresi Dzirnavu iela 60-4, Rīga LV-1050.

Biļetes var iegādāties visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.
Biļesu cena – no 12 līdz 25 Ls.

Frensiss Goija un koncerta organizatori – kompānija „Premier SHOW" – atvainojas skatītājiem par sagādātām neertībām un ielūdz uz koncertu 7.novembrī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV