Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Eirovīzijas starptautiskās tiešraides būs skatāmas arī mobilajos tālruņos!

easyget.lv, 02.05.2007. 14:30

Pirmo reizi Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa vēsturē izšķirošās tiešraides Latvijā varēsim vērot arī mobilajos telefonos: šādu ekskluzīvu un ērtu pakalpojumu nodrošina Latvijas Televīzijas un mobilo sakaru operatora LMT tikko noslēgtais sadarbības līgums.
Eirovīzijas starptautiskās tiešraides būs skatāmas arī mobilajos tālruņos!

 Tāpēc, ja vien esat LMT tīkla abonents, 10. un 12. maija vakarā varat arī nebūt pie televizora: pietiks, ja ar jums kopā būs mobilais tālrunis!

Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa retranslācija LMT tīklā notiks sinhroni ar tiešraidēm Eiropā: 10. maijā plkst. 22 būs skatāms starptautiskais pusfināls, bet 12. maijā plkst. 22 – izšķirošais fināls.

Jānis Holšteins, LTV ģenerāldirektors: “Šobrīd, kad jaunās tehnoloģijas arvien dinamiskāk ienāk mūsu sadzīvē, Latvijas Televīzijas stratēģija ir – būt pieejamiem visos iespējamos izplatīšanas veidos. Mūsu programmas jau ir redzamas zemes apraidē, satelītā, kabeļtelevīzijās un internetā. Mobilā apraide ir nākošais solis. Vēlamies uzsākt to ar Latvijā un Eiropā skatītāko projektu - Eirovīzijas dziesmu konkursu.”

Juris Binde, LMT prezidents: “Līdz ar liela ātruma datu pārraidi, mobilā TV šogad kļuvusi par aktualitāti Nr. 1 mobilo sakaru tīklos visā pasaulē. LMT iet kopsolī ar jaunākajām tehnoloģijām, un piedāvā gan HSDPA datu pārraidi ar ātrumu līdz 3.6 megabitiem sekundē, gan augstas kvalitātes TV pārraides mobilajā tālrunī. Skatoties Eirovīzijas dziesmu konkursu, LMT klientiem būs iespēja izbaudīt abu tehnoloģiju sniegtās ērtības jebkurā vietā, kur pieejams LMT pārklājums.”

Atgādinām, ka Eirovīzijas nacionālās atlases uzvarētāji – tenoru apvienība “Bonaparti.LV” Helsinkos vispirms startēs pusfinālā - 10. maijā, ar 28. kārtas numuru. Ja liktenis izrādīsies labvēlīgs, gan televizoros, gan mobilo telefonu displejos mēs viņus ieraudzīsim otrreiz - arī 12. maijā.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV