Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jauniešu koris "Kamēr..." uzņem jaunus dziedātājus

Kristīne Zvirbule, 30.08.2010. 17:14

Uzsākot jauno 2010/2011 gada koncertsezonu, kā arī turpinot atzīmēt kora pastāvēšanas divdesmitgadi, diriģenti Māris Sirmais un Jānis Liepiņš aicina visus dziedāt gribētājus pieteikties dalībai korī. Noklausīšanās notiks piektdien 3.septembrī pulksten 18:00 Rīgas Valsts 1. ģimnāzijā Raiņa bulvārī 8.

"Kamēr..." kolektīvā dzied aptuveni 60 jaunieši vecumā vidēji no 15 - 30 gadiem, kuri līdzās savām ikdienas gaitām skolā, universitātē vai darbā izvēlējušies brīvo laiku veltīt muzikālajai izaugsmei un interesantiem pasākumiem bagātai koncertdzīvei.

Kora mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Māris Sirmais uzsver: ""Kamēr..." nav tikai dziedāšanas pulciņš, kurā pāris reizes nedēļā vienkārši padziedam. Pirmkārt, tā ir nopietna vokālā izglītība izcilu vokālo pedagogu Ainas Bajāres un Anša Saukas vadībā, otrkārt, tie ir nemitīgi meklējumi mūzikā, arvien tiecoties atrast vai arī pasūtīt jaunas un interesantas koncertprogrammas un visbeidzot, "Kamēr..." dziedātājiem ir iespēja pabūt lieliskos festivālos un muzicēt kopā ar tādiem pasaules klases mūziķiem kā Gidons Krēmers, Marta Sudraba, Katja Buntiašvilli , Nikolas Altšteds un citiem, kādu var piedzīvot tikai retais amatierkora dziedātājs visā pasaulē. Tāpēc aicinu visus dziedāt gribētājus, kas vēlas padarīt savu dzīvi interesantāku, nākt uz atlasi."

Turpinot kora divdesmitgades atzīmēšanu, arī jaunajā sezonā "Kamēr..." piedāvās pārsteigumu saviem klausītājiem, gatavojot jaunu Ziemassvētku uzvedumu, kā arī turpinās priecēt ar jau izskanējušām programmām.

Papildu informācija:
Kristīne Zvirbule
Jauniešu kora Kamēr... menedžere
kamer@kamer.lv
www.kamer.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV