Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šīs nedēļas aktivitātes bārā "Rock'N'Riga"

Mārtiņš Zviedris, 31.08.2010. 11:32

Zinību dienu bārs "Rock'n'Riga" atzīmēs ar vissmagāko un visjautrāko metālmūzikas stilu, bet 3. septembrī sāksies "Garāžas dueļa" ceturtās sezonas astotdaļfināla uzstāšanās.
Šīs nedēļas aktivitātes bārā "Rock'N'Riga"

Par studentu ballītes atmosfēru otrdien, 31. augustā, sola gādāt grupas "Degšanas process" uzstāšanās. Viņi par sevi ar smaidu teic, ka apvienība pērn izveidojusies un vienkāršās, plašam klausītāju lokam saprotamās dziesmas tapušas saviesīgos sarīkojumos pieprasītu dziesmu kaverversiju spēlēšanas starplaikos. Ja kādam dziedātpratējam no apmeklētāju vidus četrotnes muzicēšana patiks, viņš varēs mēģināt tai pievienoties, jo grupa joprojām meklējot vokālistu.

Zinību dienu "Rock'n'Riga" atzīmēs ar vissmagāko un visjautrāko metālmūzikas stilu- graindkoru. "Back to School Grind Party" 1. septembrī uz skatuves kāps pieredzējušās un šādas mūzikas klausītāju iecienītās grupas "Dehydrated Goat" un "Trauma Moralis". Pirmie pieļauj iespēju, ka trešdienas vakarā rokbārā tiks aktivizēts arī kāds "Dehydrated Goat" blakusprojekts.

Ceturtdien, 2. septembrī, R'n'R spēlēs grupa "Krampii", kuras dziesmās saklausāms nedaudz latvju post punk veterāniem "Zig Zag" radniecīgu intonāciju. Iespējams arī pārsteigums - viesi, kas gādās vai nu par daudz smagāku vai - gluži otrādi - mierīgāku atmosfēru.

Sākusies R'n'R jauno grupu konkursa "Garāžas duelis" ceturtā sezona. 27. augustā hard rock/ punk ilgdzīvotāju "Rūsas" līdera Viestura Polikarpa vadībā notika astotdaļfināla pāru izloze. Astoņu nedēļu sacensības posmu šo piektdien, 3. septembrī, ievadīs galvaspilsētas hard& heavy apvienības "Lietuvēns" un rēzekniešu death'n'roll/ doom formācijas "Sacramental" spēkošanās. Astotdaļfināla pirmajai kārtai grupas gatavo katra savu, otrajai - abas vienu un to pašu kaverversiju, bet trešajai -oriģināldziesmu. Šoreiz skanēs krievu hārdroka monstru "Ария" dziesma "Герой асфальта", latviešu stila radinieku "Nulles cikla Rozes" un amerikāņu rokleģendu "The Doors" hits "Break on Through".

Sestdien, 4. septembrī, R'n'R valdīs Kalifornijas panks. Par vieniem no nedaudzajiem šā pankroka paveida piekopējiem Latvijā sevi atzīst grupa "Freelancers". Vakarā, kurā uzstāsies arī viņu domubiedri "Almost", "Freelancers" iepazīstinās ar nule klajā laisto debijas albumu, kas par velti pieejams grupas Myspace profilā http://www.myspace.com/freelancersband

Norišu sākums- pulksten 21
Piektdienās- pulksten 22
Sestdienās- pulksten 23
Ieeja uz visiem sarīkojumiem Rock'n'Riga ir bez maksas

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV