Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Nabaklab" pirmo skolas dienu atzīmē kopā ar septiņiem pieaugušiem vīriešiem

Edgars Āboliņš, 31.08.2010. 23:47

1. septembri klubs „Nabaklab" atzīmē kopā ar muzikālo apvienību „7 pieauguši vīrieši" un duetu „Čipsis un Dullais". Pie DJ pults visu vakaru spēlēs DJ apvienība „Astrobanga".
„Nabaklab" pirmo skolas dienu atzīmē kopā ar septiņiem pieaugušiem vīriešiem

Šis koncerts uzskatāms par īpašu ne tikai tādēļ, ka abu muzikālo projektu uzstāšanās notiek ļoti reti, bet arī tādēļ, ka šogad „7 pieauguši vīrieši" koncertējuši tikai vienreiz un koncerts klubā „Nabaklab" pilnīgi iespējams būs viņu pēdējais šogad. Jo īpaši tādēļ, ka „šis būs unikāls un vienreizējs koncerts, jo pēc tā grupa atkal izjuks", saka „7 pieaugušu vīriešu" pārstāvis Germo Hencis.

Paši „7 pieauguši vīrieši" šo koncertu dēvē par lielkoncertu un pirms viņiem uz skatuves kāps duets „Čipsis un Dullais".

Koncerta sākums paredzēts ap 22:00, klubs „Nabaklab" durvis ver jau 12:00 dienā un ieejas maksa studentiem un skolēniem šajā vakarā būs par latu lētāka.

www.nabaklab.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV