Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Pingvīnu grupa "Nothing Special" atgriežas ar revolucionāru dziesmu

Katrīna Liepiņa, 03.09.2010. 10:51

Pēc gadu ilgas klusēšanas ar jaunu dziesmu "Vaimandieniņ, trādirallā! (kālab mūsu valsts tā pūst)" atgriezusies savulaik skandalozi pazīstamā pingvīnu grupa "Nothing Special".
Pingvīnu grupa "Nothing Special" atgriežas ar revolucionāru dziesmu

Jaunās dziesmas mūzikas autori ir visi grupā muzicējošie pingvīni – Aivars, Ainars, Aigars un Einārs, savukārt teksta autors ir kāds nezināms dzīvais klasiķis.

"Bijām jau nolēmuši vairs nemuzicēt, jo vienu brīdi šķita, kas tas vairs nav nepieciešams, taču tad sapratām, ka mūsu visu nākotne lielos vilcienos ir izvemta, tāpēc atkal paņēmām savas ģitāras un radījām šo dziesmu. Ja kāds kritiķis teiks, ka tai ir puvuma smaka, mēs neiebildīsim," padarīto raksturo grupas mūziķi.

Dziesmai "Vaimandieniņ, trādirallā! (kālab mūsu valsts tā pūst)" tapis arī zīmēts videoklips, kur dziesmas saturs savdabīgā veidā attēlots vizuāli. Tāpat klipā redzama kāda Latvijas lauku pensionāre un viņas sirsnīgais viedoklis par jaunāko laiku aktualitātēm.

Pingvīnu grupa "Nothing Special" debitēja 2009. gada sākumā ar dziesmu "Taupi", gūstot plašu atpazīstamību ne vien Latvijā, bet arī ārzemēs. Par grupu savulaik rakstīja pasaulē vadošās ziņu aģentūras un preses izdevumi, latviešu pingvīni tika ierindoti dažādu pasaules dīvaināko notikumu topos.

Pēdējais grupas singls "To pee or not to pee (in Riga Foverer)" pirms gada guva popularitāti Lielbritānijā, jo stāstīja par britu vecpuišu piedzīvojumiem Rīgā. To pat pārraidīja BBC radio.

Par nākotnes plāniem "Nothing Special" pingvīni ir lakoniski - iespējams, daudzu sen gaidītais grupas "Nothing Special" albums "Mēs esam ellē!" tomēr tiks izdots, jo nekas neliecina, ka mēs tur nebūsim.

Klausies un lejupielādē jauno dziesmu Platforma.lv!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV