Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Lorija Vuda pulcina jaunos dziedātājus studijā "Violento"

Aija Strazdiņa, 07.09.2010. 12:33 | komentāri (7)

Populārā ansambļa "Čikāgas Piecīši" dalībniece Lorija Vuda aicina jaunos, talantīgos dziedātājus pievienoties "Violento" – Latvijas radošo bērnu un jauniešu studijai, kuras mākslinieciskā vadītāja ir viņa pati.
Lorija Vuda pulcina jaunos dziedātājus studijā "Violento"

Latvijas radošo bērnu un jauniešu studija „Violento", kas darbosies populārās mūzikas jomā, 15. septembrī uzņem dalībniekus – bērnus un jauniešus no visas Latvijas vecumā no 5 – 18 gadiem solo un ansambļa dziedāšanā. Ansambļa jeb studijas popgrupas nodarbības vadīs muzikālā pedagoģe, dziedātāja un mūzikas terapeite Kristīne Ozoliņa, kuru plašāka sabiedrība iepazinusi gan kā solisti mūziklos "Vestsaidas stāsts" un "Les Miserables", gan kā dziedātāju muzikālās apvienībās "Pirates of the Sea" un "Triānas parks". Individuālās nodarbības solistiem notiks Lorijas Vudas vadībā. Paralēli mākslinieciskās vadītājas un solistu klases pedagoģes darbam Rīgā Lorija Vuda turpinās vadīt Ventspils vīru kori, dziedāt kamerkorī "Ventspils", kā arī uzstāties šlāgerduetā ar Hardiju Madzuli.

"Šajā neviennozīmīgajā laikā, kad vairāki uzņēmumi, tostarp arī jauniešu mūzikas studijas, spiestas savas durvis slēgt, mēs ticam, ka apvienojot talantīgus, dziedošus jauniešus, mums izdosies ne tikai maksimāli attīstīt viņu muzikālās un skatuviskās dotības, vairot motivāciju un pašapziņu, bet arī palīdzēt jaunajiem talantiem sasniegt augstu līmeni dalībai koncertos gan Latvijā, gan ārvalstīs," atzīst Lorija Vuda piezīmējot, ka "Violento" dalībniekiem jau oktobrī ieplānoti vairāki koncerti, tostarp dalība starptautiskā jauno izpildītāju konkursā Zviedrijā. "'Violento' mūzikas tempa un izpildījuma raksturā apzīmē brāzmainumu, spēcīgumu, straujumu, mežonīgumu un dedzīgumu. Tieši tādi un vēl dullāki ir Latvijas topošie dziedātāji. Viņi ir mainīgi, strauji un bīstami – kaut vai tāpēc, ka ir reāli konkurenti šībrīža zvaigznēm. Jo mērķis visiem ir viens: kļūt par atzītiem, profesionāliem, populāriem māksliniekiem!"

Pirmā tikšanās un dalībnieku uzņemšana notiks 15. septembrī plkst. 18:00 "Violento" telpās Republikas laukumā 2, Rīgā. (Zemkopības ministrijas ēkā). Studijas pārstāvji brīdina: ieeja ēkā iespējama tikai ar caurlaidēm, kas iegūstamas, savlaicīgi aizpildot dalībnieka pieteikuma anketu "Violento" mājas lapā www.violento.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV