Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Tuvojas Latviešu Radio Boombox ballīšu noslēgums

Gerda Serdante, 08.09.2010. 12:07

Šī vasara 12 Latvijas lielākajās pilsētās nebija iedomājama bez karstajām Latviešu Radio Boombox ballītēm, kurās publiku ar saviem enerģiskajiem deju setiem izklaidēja ne tikai atraktīvie un radio klausītāju iemīļotie dīdžeji Roberts Lejasmeijers un Kaspars Markševics, bet arī populārās mūzikas zvaigznes – Aisha, Kaža, Nikolajs Puzikovs, Jenny May, Candy un Mārtiņš Freimanis, kuri uz Boombox auto jumta savu svaigāko hītu ritmos ievilināja ikvienu ballīšu viesi. Lai arī Radio ballīšu otrā tūre pavisam strauji tuvojas izskaņai un aktīvākie dejotāji tiek aicināti izkustināt gurnus 2.tūres pēdējā Boombox ballītē, kas 10.septembrī notiks Valmieras estrādē, skaļais Radio ballīšu vilnis būs sasniedzis arī Rīgu.
Tuvojas Latviešu Radio Boombox ballīšu noslēgums

Jau 18. septembrī Latviešu Radio Boombox ballīte uzņems savus apgriezienus Dzelzceļa muzeja retro stila lielajā hallē. Organizatori atklāj, ka šī būšot ne tikai kulminācija visai ballīšu tūrei, bet arī satriecošas Latviešu Radio divu gadu jubilejas svinības. Ierodoties ballītē, ikviens kļūs par īpašo viesi – būs welcome kokteiļi, jubilejas torte, pārsteiguma dāvanas, ekstrēmās Weekendbox aktitivātes, saldējuma ātrēšanas sacensības, kokteiļu atraktīvā šeikošana, vasarīgo cepuru dreskods, autogrāfi un fotosesijas ar visiem tūres māksliniekiem. Bez tam, šajā ballītē tiks noteikti tie divi laimīgie, kuri dosies neaizmirstamā Turkish Airlines lidojumā uz Aleksandriju.
Organizatori aicina biļetes iegādāties jau laicīgi, jo Dzelzceļa muzeja ietilpība ir ierobežota, tādēļ biļešu cena pieaugs.

Tiekamies 18.septembrī plkst. 20:00 Latvijas Dzelzceļa Muzeja hallē uz Latviešu Radio Boombox ballītes grandiozo galā noslēguma koncertu un Latviešu Radio divu gadu jubilejas svinībām.

Biļetes: bilesuserviss.lv- iepriekšpārdošanā lētāk!

Vairāk info: www.latviesuradio.lv

Seko mums: https://twitter.com/Radioballites

Organizē „Mikrofona Ieraksti" sadarbībā ar „Micrec PM"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV