Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīgas skolēnu pils meiteņu koris "Rīga" uzņem jaunus dalībniekus

Zane Estere Gruntmane, 14.09.2010. 09:10 | komentāri (2)

Viens no spilgtākajiem un interesantākajiem Latvijas bērnu un jauniešu koriem - Rīgas Skolēnu pils meiteņu koris "Rīga" uzņem jaunus dalībniekus vecumā no 3 līdz 26 gadiem.
Rīgas skolēnu pils meiteņu koris "Rīga" uzņem jaunus dalībniekus

„Koris ir tā vieta, kur ikvienam ir iespēja sevi attīstīt un pilnveidot, kā arī kopā ar saviem vienaudžiem lietderīgi pavadīt brīvo laiku pozitīvā un radošā gaisotnē. Dalība korī meitenēm sniedz lielisku iespēju attīstīt muzikalitāti, iemācīties un izkopt pareizu dziedātprasmi, kā arī pilnveidot savu talantu," atzīst kora diriģente Gunta Malēvica

Meiteņu koris "Rīga" aicina ikvienu dziedātgribētāju atbilstoši kora vecuma grupām: pirmsskolas vecuma grupa, 1.- 4. klašu grupa, 5. – 12. klašu grupa, studija (vecuma grupa no 12 līdz 18 gadiem), vecākā studija (vecuma grupa no 18 līdz 26 gadiem).

Pieteikšanās, sūtot vārdu, uzvārdu un kontakttālruni uz e-pasts evija.lacgalve@gmail.com. Vairāk informācijas saņemsiet, zvanot pa tālruni +371 27093709.

Jauno dziedātāju uzņemšana notiek līdz septembra beigām - pirmdienās, trešdienās un piektdienās no plkst. 16.00 līdz plkst. 19.00 Rīgas Skolēnu pilī, K. Barona ielā 99, 102. telpā.

RSP meiteņu kora "Rīga" jaunā sezona solās būt notikumiem bagāta. Nule notikušajos X Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu svētkos koris iekļuva finālistu skaitā un jūnijā koris ierakstīja jaunu albumu, kuru jau oktobrī prezentēs Zviedrijā, bet decembrī Sanktpēterburgā. Kā ik gadu, arī šogad koris piedalīsies dažādos Starptautiskos mūzikas festivālos. Līdz šim koris veiksmīgi startējis Francijā, Vācijā, Spānijā, Zviedrijā un Sanktpēterburgā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV