Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Avon un Cosmpolitan meklē spilgtākās un talantīgākās latviešu dziedātājas

Ģirts Avotiņš, 15.09.2010. 13:58

Kosmētikas tirdzniecības kompānija Avon sadarbībā ar žurnālu Cosmpolitan ir izsludinājusi konkursu, kurā centīsies atklāt jaunas, talantīgas Latvijas solistes, izmantojot pasaulslavenās dziedātājas un grupas Black Eyed Peas dalībnieces Fērdžijas dziesmu repertuāru.
Avon un Cosmpolitan meklē spilgtākās un talantīgākās latviešu dziedātājas

Konkursā, kas noslēgsies 23. septembrī, vērtēs kompetenta žūrija un viena no labākajām latviešu dziedātājām Linda Leen. Visas burvīgo balsu īpašnieces tiek aicinātas izvēlēties savai balsij piemērotāko Fērdžijas dziesmu un līdz 20. septembrim pieteikties konkursam, piereģistrējoties www.cosmpolitan.lv.

Pirmajā konkursa kārtā žūrija noklausīsies visu dalībnieču izpildījumu ierakstu studijā un noteiks tās piecas solistes, kurām finālā būs iespēja cīnīties par unikālu balvu – iespēju uzlabot savu talantu meistarklasēs pie Lindas Leen, kā arī iespēju spert vēl vienu soli tuvāk tam, lai kļūtu par vienu no Latvijas dziedošajām zvaigznēm. Par balvām konkursa finālistēm rūpēsies arī kompānija Avon, kura šogad kopā ar Fērdžiju radīja jaunas sieviešu smaržas "Outspoken by Fergie".

Fērdžija, īstajā vārdā Steisija Fergusone, grupai Black Eyed Peas pievienojās 2002. gadā. Viņu pirmais kopīgi radītais albums "Elephunk" ieguvis trīskāršu platīna diska nosaukumu. Kopumā Black Eyed Peas ir saņēmusi trīs Grammy balvas un visā pasaulē pārdevusi vairāk kā 27 miljonus albumu. 2006. gadā Fērdžija izdeva solo albumu "The Dutchess", kurš saņēmis četrus platīna diskus. Fērdžija sevi ir pierādījusi arī kino – labas kritiķu atsauksmes viņa saņēma spēlējot kases grāvējā "Deviņi".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV