Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Baltic Beach Party" nominēts "UK Festival Awards"

Edgars Džiguns, 21.09.2010. 11:25

Jau otro gadu pēc kārtas Latvijas apmeklētākais festivāls „Baltic Beach Party", kas aizvadītajā vasarā nosvinēja 10 gadu jubileju, izvirzīts „UK Festival Awards" nominācijā „Labākais ārvalstu festivāls".
„Baltic Beach Party" nominēts "UK Festival Awards"

Tāpat kā pērn arī šogad balsojums, kura rezultātā tiks noteikti labākie visdažādākajās nominācijās, norisināsies divās kārtās – jau šobrīd notiek balsojums par visiem nominētajiem festivāliem (kategorijā „Labākais ārvalstu festivāls" nominēti apmēram 130 festivāli), kam sekos divu nedēļu finālbalsojums par pašiem labākajiem katrā nominācijā. Uzvarētāji tiks paziņoti un sumināti īpašā ceremonijā, kas 18.novembrī norisināsies Londonā.

Arī 2009.gadā „Baltic Beach Party" tika nominēts „UK Festival Awards" balvai un kategorijā „Labākais ārvalstu festivāls" iekļuva finālā, kā arī piedalījās „UK Festival Awards" rīkotajā konferencē un apbalvošanas ceremonijā, kas norisinājās Londonā, „O2" arēnā.

"UK Festival Awards" tiek uzskatīta par Oskara ceremoniju festivālu pasaulē. Jau septīto gadu pēc kārtas festivālu apmeklētāji izvērtē neskaitāmus festivālus Lielbritānijā un citviet pasaulē, lai noteiktu labākos visdažādākajās kategorijās.

Balsošana notiek mājas lapā www.festivalawards.com. Festivāls " Baltic Beach Party" meklējams sadaļā/kategorijā "Best Overseas Festival". Linku uz balsojumu var uzmeklēt arī atverot festivāla „Baltic Beach Party" interneta mājas lapu – www.beachparty.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV