Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Klajā nācis dziedātāja Seal jaunais albums "Commitment"

Armands Rušenieks, 22.09.2010. 22:07

No šīs nedēļas Latvijā pieejams mūzikas izdevniecības "Warner Bros." apgādā klajā nākušais dziedātāja Sīla (Seal) jaunākais studijas albums "Seal IV: Commitment", kurā mūziķis turpina iesākto sadarbību ar maestro Deividu Fosteru.
Klajā nācis dziedātāja Seal jaunais albums "Commitment"

"Ar Deividu Fosteru sāku sadarboties 2008.gadā izdotajā soulmūzikas klasikas albumā "Soul" un arī šoreiz lūdzu viņu producēt manu jauno albumu, jo, gluži vienkārši, viņš ir neatkārtojams," atzīst Sīls. Ar komplimentiem neskopojas arī Fosters: "Sīla balss un kontrole pār to ir vienreizēja. Arī viņa dziesmu rakstīšanas talants šajā albumā jūtams labāk nekā jebkad."

Albumā iekļauto dziesmu autors ir pats Sīls, izņemot dziesmu "You Got Me", kuru sarakstījis Teiturs Lassens no Fēru salām un ko albumam pievienotajā "bonus" versijā Sīls izpilda kopā ar somu dziedātāju Annu Ēriksoni. Lielas daļas dziesmu līdzautors ir Sīla ģitārists Gus Isidore.

Orķestra pavadījumu aranžējis Deivids Fosters un pazīstamie filmu mūzikas autori Viljams Ross un Breds Dekters. Orķestris ierakstīts studijā "20th Century Fox".

Kā albuma pirmais singls izvēlēta balāde "Secret", kas jau nodēvēta par vienu no Sīla labākajām mīlas dziesmām.

"Pēdējo gadu laikā mana dzīve ir sakārtojusies un esmu pilnībā nodevies mūzikai un ģimenei," albuma nosaukumu skaidro Sīls.

Albumu "Seal IV: Commitment" iespējams noklausīties Sīla mājas lapā: www.seal.com/commitment .

Savas vairāk nekā 20 gadus ilgās karjeras laikā Londonā dzimušais Sīls pārdevis vairāk nekā 15 miljonus albumu un guvis panākumus dažādos žanros, izpildot gan romantiskas balādes ("Kiss From A Rose", "Love's Divine"), gan deju mūzikas gabalus ("Amazing", "My Vision"). 2008.gadā izdotais soulmūzikas klasikas albums "Soul" noturējās Francijas albumu topa 1.vietā 13 nedēļas pēc kārtas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV