Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Klubā "Kabata" norisināsies jauno mūzikas grupu konkurss "ImproRoks"

Elīna Simsone, 28.09.2010. 08:51

Jau otro gadu muzikālajā klubā "Kabata" norisināsies jauno mūzikas grupu konkurss "ImproRoks". Jaunās un ambiciozās grupas, kuras vēlas parādīt savas spējas improvizēt un nebaidās dzirdēt profesionālu mūziķu komentārus tiek aicinātas pieteikties līdz 10.oktobrim.
Klubā "Kabata" norisināsies jauno mūzikas grupu konkurss "ImproRoks"

Konkurss norisināsies katru sestdienu muzikālajā klubā "Kabata" laikā posmā no 23.10. - 20.11. Katrā sestdienā uzstāsies trīs grupas, kuras izpildīs trīs dziesmas no sava repertuāra, kā arī vienu, kas tiks izlozēta konkursa norises laikā. Ceturtās dziesmas laikā tiks vērtēta grupas spēja dot savu skanējumu dziesmai, kas jau ir uzskatāma par Latvijas roka klasiku. Katras sestdienas vakara uzvarētāji tiks izvirzīti tālāk uz finālu 20.novembrī. Finālā grupas cīnīsies par iespēju uzstāties uz galvenās skatuves festivālā "Saldus Saule 2011", Vjačeslava Mitrohina simpātijas balvu, kā arī citām vērtīgām balvām.

Lai pieteiktos, grupām ir jāaizpilda konkursa mājas lapā atrodamā pieteikuma anketa, jāiesniedz trīs dziesmu ieraksti un grupas foto. Sīkāka informācija par grupu pieteikumiem pieejama pasākuma oficiālajā mājas lapā www.improroks.lv.

Pirmais "ImproRoks" konkurss norisinājās 2009.gadā un tajā uzvarēja grupa Man-Hu. Finālā grupu profesionalitāti vērtēja Mārtiņš Freimanis un Pits Andersons.

Konkursu atbalsta dizaina studija "Graphic.lv", "Dreamer" vīni, maiznīca "Flora".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV