Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas un Dānijas pankroks klubā „DEPO”

Mārtiņš Vaters, 03.05.2007. 17:00 | komentāri (1)

Šoreiz starp Latvijas pankroka mūzikas spēlētājiem, savas skaņas un attieksmi parādīja Dānijas censoņi GOB SQUAD, kuri par spīti plānajam apmeklētāju bariņam, parādīja sevi ļoti labi, izsperot no sevis pamatīgu enerģijas lādiņa daļu.
Latvijas un Dānijas pankroks klubā „DEPO”

Galerijas:

Trešdienas vakars alternmatīvās mūzikas klubā „Depo” bija sapulcinājis nelielu bariņu mūzikas mīļu, kuri labprāt savā „uzturā” lieto pankroka skarbās un melodiskās notis.

Šī vakara skatuves grīdu dipināja četras Latvijas pankroka apvienības un Dāņu viesi. Kā pirmie uzstājās apvienība „Neviens Nezin”, pēc viņiem sekoja mazliet skarbākie pankroka un grunge stila spēlmaņi „The Battlefield”. Pēc nelielas pauzītes skatuvi „okupēja” grupa „ Neprodukts”, kura izcēlās ar nemitīgu pļāpāšanu un pamatīgu atraktivitāti, brīžiem pat kāpjot nost no skatuves un patrakojot starp nelielo atbalstītāju pulciņu. Kā pēdējā Latvijas grupa uzstājas „In The Box”. Grupa, kura spēlē american highschool pankroka stilā, lai vieglāk apjaust no kā puišu trijotne ietekmējas, varētu pieminēt tādas pasaules slavenas grupas kā BLINK 182, SUM 41, ...Arī vokāls skanēja stipri līdzīgi iepriekšminētajām grupām. Pie šīs grupas šajā vakarā bija pulcējušies vislielākais klausītāju bariņš.

Neliela pauzīte un uz skatuves jau iekārtojas pasākuma „naglas” – „GOB SQUAD”, grupa, kura par savu dibināšanas gadu uzskata 1996.gada vasaru. Jāpiebilst, ka šī grupa pēdējos trīs gadus aktīvi koncertē pa dažādām Eiropas valstīm. Grupas mūzikā ir manāma ietekme no tādām pasaules slavenām pankroka grupām kā RANCID un NOFX.

Ir pienācis brīdis, kad visi kluba apmeklētāji ir pulcējušies pie skatuves un lai gan pulkstenis rāda jau pāri pusnaktij, gan mūziķi, gan apmeklētajai joprojām ir, enerģiski un skaļi. Dāņi satracina visus ar savu smagnēji melodisko pankroku. Ik pa brīdim, grupas vokālists paceļot alus kausu, uzsauca publikai „Priekā!”.

Koncerts ir baudāms, profesionalitāte nav apšaubāma, publika apmierināta un ārzemju viesi smaidīgi!

info par GOB SQUAD: www.myspace.com/gobsquad
www.gobsquad.dk
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV