Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Atklāts "Latvijas DJ TOP 2010" balsojums

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 04.10.2010. 13:38

Šodien, 4.oktobrī, tiek atklāts "Latvijas DJ TOP 2010" balsojuma maratons, kurā tiks noskaidroti 2010.gada labākie Latvijas diskžokeji starp vairāk kā 700 pretendentiem no dažādām Latvijas pilsētām.
Atklāts "Latvijas DJ TOP 2010" balsojums

"Latvijas DJ TOP 2010" ir balsojums, kurā elektroniskās mūzikas cienītāji var atdot balsi par savu mīļāko Latvijas dīdžeju. Savus favorītus balsotāji var novērtēt no 4.oktobra līdz 7.novembrim balsojot mājas lapā www.djtop.lv vai sūtot īsziņas no mobilā tālruņa. Šogad, lai vienkāršot balsošanas procesu, balsotājiem tiek piedāvāta iespēja nobalsot izmantojot savus draugiem.lv, facebook un twitter profilus. Balsojuma rezultāti ir atspoguļoti online režīmā un ir apskatāmi www.djtop.lv un wap.djtop.lv lapās. Tomēr, lai saglabātu intrigu, pēdējā nedēļā balsojums būs aizklāts. Uzvarētāji dažādās nominācijās tiks noskaidroti pēc kopējo punktu skaita, kuru noteiks fanu balsojums.

"Latvijas dj top 2009" balsojums piesaistīja plašu publikas uzmanību un tajā piedalījās vairāk kā 20 000 balsotāju. Organizatori ir pārliecināti, ka arī šogad balsotāju skaits augs. "Latvijas DJ TOP 2009" noslēguma pasākumu apmeklēja vairāk nekā 1700 cilvēku, kurā par Latvijas gada dīdžeju tika pasludināts Andre Crash. Godpilno otro vietu ieguva [Ex] da Bass un labāko trijnieku noslēdza Kaspar Kondrat.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV