Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Komentāri rakstam: Skandalozais rokeris Merilins Mensons sniegs vienīgo koncertu Baltijā!

jaunākie lejā

d. 02.10.2007. 11:16

redzeeju viņu šovasar vienaa festivālā, stāvēju vienā no pirmajām rinām....un smējos tā-kā nekad mūžā nebiju spējusies:)
Vienīgi bagātās izdomas un šova dēļ ir jēga viņu apskatīt!!
Ceru, ak arī Tallinai tiks krēsls...hahah

mi mi 02.10.2007. 12:27

baac, domaa tik traki buus!! aij..nezinu es vienkaarshi ..kaut taadeelj, ka senaak ljooooti patika man..jaabrauc! :p

I.T.Warpath 02.10.2007. 12:59

Nu gan ažiotāža sacelta! Izlaidīs nākamo albūmu - un varbūt pat līdz Latvijai attesīsies! Nekad nav interesējis, tāpēc biļeti, kuru es varētu nopirkt, labprāt atļauju nopirkt citam. Priecājieties, šmurguļi!!!

>I.T.Warpath 02.10.2007. 13:22

Patiesiba MM attelojums sobrdi nearko neatskiras no ta, ko Tu redzi ikdiena savas acis un uz ielas vai lasi interneta ... atskiriba no skatuves ... narkotikas, alkohols, perversijas , pornografija , nogalinasanas ... jau tiinu vecuma ... diemzel vairums cilveki so telu saprot savadak un megina vinam tiesi lidzinaties izmantojot visas sis lietas uz sevi ... kaut ar vins visas intervijas kliedz pretejo ... tas ka pasaule iet pilniga d... jau sen ir skaidrs ...

I.T.Warpath 02.10.2007. 15:20

Taas ir fanu domas. Neesmu cieniitaajs, taapeec nenjemshos kaut ko apgalvot - MM nepatiik taapeec, ka kljuva paaraak komerciaals un leets.

Suffering » > 03.10.2007. 14:29

Atšķirībā no vairuma fanu Mensons gan zina, kādēļ izvēlas tumšo nevis gaišo pusi, tā ka nekādas līdzības starp viņu un faniem nemaz nav, fani izvēlas nevis tumšo pusi, bet tikai tumšas šmotkiņas, pat neapjēdzot, kādēļ to dara. Mensonam nenāktu par ļaunu būt vēl tumšākam,iesāka jau viņš ļoti labi un vecos albumus joprojām klausos ar bijību, bet nu sasiešanās ar komercializēto MTV vidi, pret kuru pats viņš it kā uzstājas, nerosina apmeklēt viņa koncertus vai vispār uzzināt kaut ko jaunu par viņu. Iespējams, viņam liekas, ka atrodoties lielajos ekrānos, viņam ir lielākas izredzes nest savu mesidžu pasaulē, taču tas būtu pārāk naivi, ja ņem vērā, ka naivs viņš nav un to, ka nekāds mesidžs, bet šovs ir tas, kas vajadzīgs vairākumam, viņš nevarētu nepamanīt vai nezināt.

erebos 03.10.2007. 16:31

Ja jaunākais albūms nebūtu tik viegls un hipiju ziedu laiku roku atsitošs, varbūt būtu interese par šo koncetu. Bet vispār - viņš ir parasts āksts.

I.T.Warpath » Suffering 04.10.2007. 15:15

Nu, tajā savā messidžaviņs gan neko jaunu par reliģijas duālismu un sabiedrības liekulību nepasaka. Sen nojāts jājamzirdziņš, kas balstās tikai uz paša sludināto ideju diametrāli pretējas pozīcijas popularizēšanu. Kristietību atzīstošajiem un tās duālismu kā pasaules ainu uztverošajiem varbūt vēl ir izdevīgi uzzināt, ka viņu dieviņam ir savulaik radīts pretpols, tā arī neizejot ārpus šīs reliģiskās pasakas ietvariem. BET ES NEATZĪSTU KRISTĪGĀS PASAKAS, NEATZĪSTU JEBKĀDU RELIĢISKU IZPAUSMI VISPĀR - KO VIŅŠ IETEIKS MAN? MAN VIŅA GOTISKAJOS MURGOS NAV PILNĪGI NEKĀ INTERESĒJOŠA.

;) 08.10.2007. 01:13

we ARE STARS NOW - IN THE DOPE SHOW!

Ilze 17.12.2007. 16:08

Āk , diews! ..

Nomirinaties! .. Newiens jums neliek šļūkt uz to koncertu! Ko jūs te spriedelējat muļķības? .. Viņam ir fani - ar to arī pietiek! ...

Tā ir viņa dzīwe, viņa darbs! ... Skauģi, nožēlojamie! ........

andis 24.12.2007. 22:02

Biju uz konci. Tas bij labākais kādu biju redzējis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV