Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

„Latvian Blues Band" izdod jaunu albumu

Normunds Kalniņš, 07.10.2010. 22:55

Grupa „Latvian Blues Band" laidusi klajā savu otro solo albumu „When the Sun Goes Down". Albumā iekļautas 14 oriģināldziesmas, kuru autori ir grupas dalībnieki Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis. Viņi šajā ierakstā debitē arī producentu lomās.
„Latvian Blues Band" izdod jaunu albumu

Albuma tapšanas procesā piedalījies arī ērģeļmeistars Raphael Wressnig (Austrija), viens no Eiropas vadošajiem Hammond B3 elektrisko ērģeļu pārzinātājiem un virtuoziem.

Par paveikto, ierakstot jauno albumu „When the Sun Goes Down", grupas „Latvian Blues Band" puiši ir ļoti apmierināti, atklājot, ka „jo īpaša nozīme pievērsta detaļām – ieraksta kvalitātei un materiāla pēcapstrādei. Protams, liels prieks par sadarbību ar Rapheal Wressnig un viņa meistarību. Viss skan tieši tā, kā gribējām".

Albuma „When the Sun Goes Down" prezentāciju „Latvian Blues Band" iecerējuši apvienot ar grupas 10 gadu jubilejas lielkoncertu, kas notiks 15. un 16. oktobrī plkst. 20:00 aktīvās atpūtas centrā „Joker Klubs", Rīgā, Katrīnas ielā 12. Dziesmas no jaunā albuma „When the Sun Goes Down" „Latvian Blues Band" izpildīs kopā ar koncerta īpašo viesi Raphael Wressnig.

Jāpiebilst, ka Latvijā jaunais albums būs pieejams tikai „Latvian Blues Band" koncertu norises vietās.

Latvian Blues Band:
Jānis Bukovskis – ģitāra, balss
Rolands Saulietis – bungas, balss
Reinis Ozoliņš – bass
Artis Ločmelis – saksofons
Nauris Strežs – trombons

Informācija internetā:
www.latvianbluesband.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV