Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Tirdzniecības centrs „Galleria Riga" izsludina jauno mūzikas talantu konkursu „Galleria Riga ELKS"

Kristīne Tjarve, 08.10.2010. 10:51

Brīdī, kad līdz jaunā tirdzniecības centra „Galleria Riga" atklāšanai atlikušas vien divas nedēļas, tiek izsludināta pieteikšanās nebijušam jauno mūzikas talantu konkursam „Galeria Riga ELKS". No piektdienas, 8.oktobra līdz 17.oktobrim ikviens interesents, kas sasniedzis 16 gadu vecumu, var pieteikties konkursam, kas norisināsies trīs kārtās un noslēgsies 31.oktobrī ar grandiozu jauno talantu koncertu.

Konkursa „Galleria Riga ELKS" ideja radusies tirdzniecības centra „Galleria Riga" direktoram Arnim Veisbārdim, kurš bija viens no karaoke mūzikas žanra aizsācējiem Latvijā. Konkursa dalībniekiem otrajā un trešajā kārtā būs jāizpilda kāda no karaoke dziesmām, turklāt finālā viņiem būs iespēja uzstāties dzīvās mūzikas pavadījumā.

Konkursā aicināti pieteikties dažādu vecumu un interešu dalībnieki, kas sasnieguši 16 gadu slieksni. Svarīgs priekšnoteikums – nedrīkst būt profesionāli mūziķi. Ar konkursa nolikumu iespējams iepazīties interneta mājas lapā www.platforma.lv, kur tiks veikta arī pretendentu reģistrācija.

Jauno mūzikas talantu konkursa pirmajā kārtā, kas notiks svētdien, 17.oktobrī nakts klubā „Push", profesionāla žūrija vērtēs visu dalībnieku dziedātprasmi, noklausoties pretendentu pašu izvēlētās dziesmas, nākamajai kārtai atlasot 30 dalībniekus, kuri tiks nosaukti svētdien, 24.oktobrī tirdzniecības centrā „Galleria Riga".

Kā informē „Galleria Riga" direktors Arnis Veisbārdis: „Jau krietnu laiku varam pārliecināties par to, cik daudz talantu ir mūsu mazajā Latvijā. Mūsu konkursa mērķis ir dot iespēju sevi parādīt un pierādīt visiem tiem, kam līdz šim nav pieticis drosmes. Konkurss veicinās jauno talantu profesionālo attīstību, dodot iespēju uzstāties plašākas auditorijas priekšā, izbaudīt šova atmosfēru un pārbaudīt savus spēkus. Tā kā „Galleria Riga" būs vieta, kur tikties dažādu paaudžu pārstāvjiem, aicinām šajā konkursā piedalīties ikvienu, kurš jūt sevī dziedāšanas talantu un vēlmi to parādīt citiem."

Konkursa otrajā kārtā, kas notiks tirdzniecības centra „Galleria Riga" piektajā stāvā 31.oktobra pirmajā dienas pusē, iespēju kartes piedalīties nākamajā kārtā saņems 20 dalībnieki, kuri cīnīsies par iespēju būt 10 finālistu vidū. Šajā reizē pretendentiem būs jāizpilda divas karaoke dziesmas – viena no latviešu un viena no ārzemju izpildītāju repertuāra.
„Galleria Riga ELKS" finālā 31.oktobrī plkst. 19:00, 10 dalībniekiem būs jāizpilda viena no trīs dziesmām, ko pasākuma organizatori būs izvēlējušies no pretendenta iesniegtajiem skaņdarbiem. Finālā visiem dalībniekiem būs iespēja uzstāties plašas auditorijas priekšā ar profesionālu mūziķu pavadījumu.

Tirdzniecības centra „Galleria Riga" apmeklētājiem būs iespēja nobalsot par sev tīkamāko priekšnesumu konkursa fināla dienā, līdz ar to žūrijas vērtējums dos tikai 50% balsu, bet atlikušos 50% līdzjutēji.

Tie, kuriem nebūs iespēja vērot visus konkursantus klātienē, varēs visu vērot tirdzniecības centra „Galleria Riga" interneta mājas lapā, jo visas atlases kārtas tiks filmētas.

„Galleria Riga ELKS" žūrijā būs kādreizējie Latvijas karaoke pionieri: Ingus Ulmanis, Arnis Veisbārdis, sadarbības partneri no žurnāla „PlayBoy" un „Radio 101" u.c.

Konkursa balvu fonds ir viens tūkstotis latu, kas tiks dāvāti kā tirdzniecības centra „Galleria Riga" dāvanu kartes godalgoto vietu ieguvējiem.

Par t/c „Galleria Riga"

Tirdzniecības centrs tiks atklāts šī gada 22.oktobrī un atradīsies pašā Rīgas centrālās daļas apdzīvotākajā un intensīvākajā darījumu zonā, tās krustpunktā - kvartālā starp Dzirnavu, Blaumaņa, Brīvības un Tērbatas ielām. „Galleria Riga" pircējiem piedāvās unikālu koncepciju, kas ļaus veikala apmeklētājiem ātri un efektīvi izdarīt pirkumus, tai pat laikā ļaujot interesanti pavadīt laiku un baudīt veikala unikālo interjeru, skatlogus, restorānus, kafejnīcas un slidotavu, kas atradīsies uz tirdzniecības centra jumta stāva terases. Tirdzniecības centra platība pirmajā kārtā ir 41 tūkstoši kvadrātmetru no kuriem 29,7 tūkstoši iznomājamo kvadrātmetru ir paredzēti tirdzniecībai, restorāniem un izklaides vietām, savukārt divos līmeņos zem veikala būs vieta 150 automašīnām. Galvenais būvuzņēmējs ir būvfirma "RE&RE".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV