Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Komentāri rakstam: Gotiskās mūzikas ekscentriķu “Das Ich” koncerta apskats

jaunākie lejā

I.T.Warpath 02.10.2007. 15:01

Apsveicami, Ivar! Tiešām labs raksts par tikpat labu koncertu! Domāju jau, ka neviens no Easyget uz viņu nebūs bijis - kaut kā izpalika iepriekšējās koncerta reklāmas šajā saitā, kur visādi citi "brīnumi" ir pieminēti ar pārspīlētu pompu.
Piemineet tomeer ir aizmirsts, ka uz skatuves bez ROSEWATER kaapa arii citas pashmaaju industrial grupas - W.O.M.B. un BRIGADO GENOCID, kuru sniegtais shows bija tieshaam shokeejoshss - cik dzirdeeju, arii vaacieshiem.
Un veel - DAS ICH dziesmu pareizi raksta "Gott Ist Tod".

I.T.Warpath 02.10.2007. 15:04

he, pat bildee esmu ietraapiijies!!!

666 » I.T.Warpath 02.10.2007. 15:05

Kura tiesi? Velos redzet ka izskaties.

I.T.Warpath 02.10.2007. 15:12

ak, esmu kljuudiijies - par BRIGADO GENOCID ir piemineets, bet par vinju showu vareeja buut uzrakstiits vairaak. Kaut vai par shampaniesha dzershanu no galvaskausiem...
Cik zinaams, tad taas nav vieniigaas pashmaaju veertiigaas industrial brigaades, un kaut kaadaa 10. novembrii veel viena no taadaam - BARODARHO - turpat "Melnajaa Piektdienaa" uzstaasies kopaa ar somu un belgju industriaaljiem.

I.T.Warpath » 666 02.10.2007. 15:14

vienaa no taam, kurai priekshplaanaa ir Pexis - esmu seja turpat liidzaas.

I.T.Warpath » 666 02.10.2007. 15:15

bet ne meiteniite - protams :DDD.

I. 02.10.2007. 15:24

Rakstniekam būtu jāiet skolā un jāapgūst interpunkcijas pamati vai jāuzticas Word redaktoram, kas saliktu komatus, kā tas latviešu valodā ir pieņemts. Kauns par latviešu valodas/gramatikas nezināšanu.

I.T.Warpath » I 02.10.2007. 15:37

Izlabo ar sarkanu un ieliec atziimi, kritikjel.
Raksts droshi vien tika aatri rakstiits un aatrumaa kaada kljuudinja tika pieljauta, bet ne jau taapeec katram kritikjelim ir ar pirkstu jaabada.

Rigaaa Spasibooo!! 02.10.2007. 17:49

Vienīgais ko pasākumā tiešām bija vērts redzēt bija mūsu pašu mākslinieki. Brigado Genocid plēsa nost jumtu. Das Ich pret viņiem izskatījās skumji un pat ļoti vārgulīgi. Uzzināju, ka dzīvojam kādā Krievijas provinces pilsētiņā, pie tam būros un no mūzikas neko neesam dzirdējuši, lai šādas vārgulīgas bezkoncepta grupeles uzstāšanās liktu meitenēm pieslapināt biksiņas un ļaut justies viņiem kā supervaroņiem. Vārgi.

sis 02.10.2007. 23:15

Sarkans gan pēc vella:)

Suffering 03.10.2007. 10:54

Pēc Brigado Genocide pasākumu varēja mierīgi klapēt ciet, jo Das Ich izskatījās pilnīgi nožēlojami, pat viņu skanējums, salīdzinot ar ierakstiem, koncertā atgādināja La Roccas kalbasnieku, pat nerunājot par neizprotamajiem izsaucieniem "Spasibo, Riga" pēc katras dziesmas, kā rezultātā radās zināmas asociācijas ar pārkrievojušās latvieša Duboka popbendu A-Eiropa. Uzbrauciens skinam par žestu visai šai nožēlojamībai pielika punktu, nu vajdzēja vēsturiskās vainas apziņas apsēstajiem vāciešiem aptvert, ka viņi nespēlē apolitiskai love parade vai praida auditorijai. Tādēļ smieklīgi bija noskatīties arī to, kā daži gatavi no zābakiem izlekt tāpēc vien, ka uz skatuves taču paši Das Ich - šajā ziņā arī daļa auditorijas neko daudz vairs neatšķiras no nekritiski fanojošiem Sīrupa lasītājiem un eirovīzijas balsotājiem.
Bet atkārtošos, Brigado Genocid kā vienmēr spoži un elementā.

I.T.Warpath 03.10.2007. 11:02

Mjā, par to "spasibooo" gan vāciešiem vajadzēja kritiku izteikt. To arī darīju īsā pēckoncerta vārdu apmaiņā ar Stefanu. Jācer, ka uz nākamo riezi atcerēsies (ja vispār vēl atbrauks), ka šeit tomēr ir citas valodas zona.
Kas attiecas uz meitenītēm, tad nelikās, ka tur tādas bija baisi daudz, lai tik izteikti tā biksiņās slapināšana būtu tik ļoti manāma. DAS ICH atspēlēja tā kā tas ir viņiem pierasts mazzināmās vietās - vismaz uz skatuves uzkāpšanas fakta pēc uzkāpa un kaut kādus pikučus atskaņoja + vēl daži vecie hīti - lai publika būtu apmierināta. Vismaz 3 gabalus saiskaitīju no viņu "anti christ" albūma (uz kura dabūju no abiem parakstus), gan jau ka bija vēl daži no "Lava" un vēl kaut kādi. Neapmierināts nejūtos, lai arī ko citi par šo pasākumu teiktu. Varbūt neesmu tik izteikts industrial fans, lai tik kritiski spriestu, kas tā tiešām arī ir.
Kas attiecas uz pašmāju grupām, tad no tiesas biju patīkami pārsteigts. Par BRIGADO GENOCID vārdu nav, lai kaut ko vispār pateiktu - domāju, ka pat abi vācieši bija zināmā mērā šokēti par kaut ko tādu - vismaz dažs stāstīja, redzējis, mazo Akkerman tīri ieinteresēti vērojam viņu šovu - gan jau ka plaģiātisms neizpaliks - vismaz dažos elementos noteikti. Ka tik nesāk arī no galvaskausiem šampūzeri strēbt... Sāpju šova elementi viņiem gan laikam ne visai ietu pie dūšas - vismaz resnajam Bruno noteikti...
ROSEWATER. Biju gaidījis plašāku šovu, lai gan mūzika bija visai saistoša. W.O.M.B.. Mūzika visai elementāra, bet nospēlēts likās labi - nezinu ko teiktu industrijas cienītāji, bet man patika.
To pašu un visu varu pateikt par visu pasākumu. Esmu apmierināts. Jo priekš Latvijas līmeņa pat vācieši nevarēja vairāk atļauties. Protams, nezinu - kā šādi koncerti viņiem notiek kaut kādās viņu atzītajās zemēs, kur "Paldies!" vietā nesaka "Spasibooo!!", un varbūt pat ir labi, ka nezinu, jo tad droši vien par šo pasākumu melnu indi spļautu.

I.T.Warpath 03.10.2007. 11:16

Kas attiecas uz incidentu ar skinu - tie taču ir vācieši!!! Līdz nākamā hitlera parādīšanās brīdim viņi ne tikai noliegs visu nacistisko, bet pat visu vācisko. Vēstures mantojums viņiem nav bijis priecējošs pēckara gados, tāpēc viņi baidās ne tikai no žestiem, bet arī no svastikām, lai gan nedaudz pārsteidz uz tā paša Kramm-a apģērba šeit pat fotoattēlos redzamais krusts, kas tik ļoti atgādina to pašu krustu, ko 3. Reihs lika uz savu tanku sāniem...

Rigaaa Spasibooo!! 03.10.2007. 18:00

Das Ich kā muzikāla apvienība mani nekad nebija uzrunājusi un viņu mūzika likusies "nekāda", tādēļ intereses pēc biju domājusi uzmest aci kas tad tur tās ir viņos. Domāju, ka pēc šīs klaunādes diezin vai pieķeršos klausīties kādu viņu ierakstu.
Kas attiecās uz vāciskā noliegšanu, viņi redz var pieprasīt neatgādināt viņu pagātni ar zestu un simbolikas izmantošanu, taču tajā pat laikā pieskaitīt Latviju pie Krievijas tūres pilsētelēm.. khm-khmm.. Un tomēr man skumji bija skatīties uz iekarsušajiem jauniešiem kuri atnākuši fanot par ārzemju sūdu tikai tāpēc ka ārzemju sūds (neskatoties uz viņu pretīgi neveiklajiem izlēcieniem) un iespējams lasījuši par to žurnālā "Sīrups", jo no nevarētu teikt, ka mūzika viņiem ārkārtīga interesanta un oriģināla. Visa tā plaukstu sišana virs galvas, aicinājumi kliegt līdzi, attiecīgie izsaucieni.. larocca. Bet koncerta apmeklējumu nekādā ziņā nenožēloju, jo uz mūsu apvienībām tiešām bija prieks skatīties! Arī SKD dīdžejošana starplaikos priecēja, malacītis!

Nez, ja atbrauktu vēl lādi ārzemju megastāri un kliegtu "Rigaa, fuck off!" fanu pūlis turpinātu plosīties tik pat sparīgi?

I.T.Warpath » Rigaaa Spasibooo!! 04.10.2007. 15:03

Nezinu, bērnu žurnālīšus nelasu - nezinu vai arī tur par kaut ko tādu bija rakstīts, pirmo reizi uzzinu, ka arī tur kaut kas tāds varētu būt ticis publicēts - ja maz ir bijis (ja jau tik labi zini - tātad pati ar "Sīrupu" grēko, :-" starp citu... ), bet kādu tad tu iedomājies publikas reakciju uz jebkāda cita underground-nieka koncertu? Lēkāšana, plaukstiņu sišana - tā ir pierasta publikas reakcija uz jebkādas analogu mūziku spēlējošas grupas uzstāšanos, ja vien pie tās spēlētās mūzikas ir iespējams kaut ko tādu darīt. BRIGADO GENOCID tādā gadījumā šiem parametriem neatbilst. Bet visas grupas jau arī nevar būt BRIGADO GENOCID!!!
Un vēl, par to kā norisināsies viņu turneja laikam gan ir viņu pašu darīšana. Latvija no Krievijas neatrodas otrā pasaules malā, lai turnejas maršrutu neizplānotu sev pēc iespējas izdevīgāku. kas attiecas uz to "spasibooo!!!", tad laikam gan ne tikai viņi ir par to jāvaino, bet arī tie, kas domā, ka viņi koncertējot katru reizi svešā valstī acumirklī iemācās tās valsts valodu, un brīvi tajā sazinās. Ja viņi nezin neko par šo valsti un tās valodu, kā arī par tautu, kas šeit dzīvo, tad viņu vaina šeit ir tikvien kā tāda, ka viņi nebija iedomājušies paprasīt - kā tad īsti skan tas izteiciens "Danke schon!" latviskajā versijā. Protams, arī latvieši jau "nezināja", ka DAS ICH mūziķi mūsu valodu nezin...
P.S. Uzzināju kas bija tas skins, kas pacēla roku... Nepārsteidza... Varbūt puisis bija gaidījis pozitīvāku reakciju, jo kā zināms, tur no kurienes viņš to roku pacēla - tumsā, gandrīz zāles vidū, tikai sīkumains vācietels varēja viņu ieraudzīt, kad cits uz šādu rokas pacelšanu nebūtu reaģējis vispār, ja pat būtu maz ieraudzījis...

Rigaaa Spasibooo!! 06.10.2007. 20:16

Es Sīrupa vietā labāk lasītu Popkornu [pornkornu], tur ir foršas tīņu problēmas - necenzētas.
+ paturpinot tomēr par "spasibo", varēja tad tomēr vāciski teikt vai angliski, ņemot vērā, ka šeit tomēr ir tik pat saasināta reakcija uz krievisko, kā viņiem uz vācisko.

I.T.Warpath 09.10.2007. 15:57

Bet vai tad viņi to zina? Pie tam - ja jau varēja sacelt brēku par knapi ieraugāmu zighailu, tad vai viņiem kasa tas, ka šeit ne īpaši runā krieviski. Atspēlēja koncertu - nu un ar to viņiem pietiek!

Я » ВАМ 13.10.2007. 00:57

Вы идиоты!!! Das Ich ваше - ФУФЛО!!! Rosewater могут лучше!!! А круче всех вас BRIGADO GENOCID!!!!!

СПАСИБО РИГА!!!!!

Kalija » Я 16.10.2007. 17:56

Nesaprotu ko tas tur raksta? Bet tadu fontu gan atradu! :))

Stefan 18.10.2007. 23:31

Сам ты ФУФЛО, а Das Ich очень отличные ребята, они самые крутые из тех кто там был.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV