Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Lassie the Cat" izziņo jauno ģitāristu un sastāva papildinājumu

Marko Rass, 11.10.2010. 09:11 | komentāri (1)

Kā jau iepriekš tika ziņots, grupu "Lassie the Cat" pēc trīs gadu ilga kopdarba ir atstājis tās ģitārists Kaspars Ižiks. Pēdējo koncertu kopā ierastajā sastāvā "Lassie the Cat" nospēlēja 9. oktobrī Negativus WC Valmierā. Tagad Kaspara vietu grupā ieņem Aigars Baumanis, kurš ir ilglaicīgs grupas draugs un šovasar aizvietoja Kasparu, spēlējot Fonofest un Hard Rock Laager festivālos. Pirms tam Aigars ģitāru ir spēlējis grupās "Seborrhea" un "Navela", bet neviena no šīm grupām vairs nepastāv.
"Lassie the Cat" izziņo jauno ģitāristu un sastāva papildinājumu

Grupai pirmo reizi ir pievienojies sestais dalībnieks – Kristiāna Zaula, kura turpmāk grupā spēlēs taustiņinstrumentus. "Lassie the Cat" taustiņus pirmo reizi izmantoja sava EP „Pussycat Dogs" ierakstā, kas tapa pagājušā gada vasarā,akcentējot atsevišķas dziesmu daļas. Tagad, kad grupai ir pievienojusies Kristiāna, taustiņiem būs pilnvērtīga vieta grupas skanējumā kā turpmākajos ierakstos, tā arī koncertos.

Nākamo koncertu "Lassie the Cat" spēlēs 4. decembrī klubā Fontaine Palace Liepājā. Tas būs koncerts ar gadu lielu pārtraukumu tieši šajā vietā, jo pēdējo reizi grupa tur uzstājās pagājušā gada decembrī īsi pirms traģiskā ugunsgrēka. "Lassie the Cat" atjaunotajā Fontaine Palace uzstāsies pavisam jaunā sastāvā un ar vairākām jaunām dziesmām.

http://www.myspace.com/lassiethecat

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV