Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Zane Dombrovska uzstāsies divos "Bilžu" koncertos

EasyGet.lv, 14.10.2010. 09:23

Nu jau par tradīciju kļuvis, ka Zane Dombrovska kopā ar saviem mūzikas biedriem gadu no gada piedalās mūzikas un mākslas festivālā Bildes. Šogad dziedātāja uzstāsies divos festivāla koncertos.
Zane Dombrovska uzstāsies divos "Bilžu" koncertos

Pirmā uzstāšanās notiks jau šodien, 14. oktobrī, plkst. 19:00 Kongresu nama lielajā zālē koncertā JAUNO grupu un Bilžu veterānu kopprojekti. Kā veterāne dziedātāja uzstāsies kopprojektā ar saviem kursabiedriem (Kultūras akadēmijas Dramatiskā Teātra mākslas studentiem) - jauno virtuves kabarē grupu "Gapoljeri". Projekta serde - jaunais aktieris Kristians Kareļins (balss, lirika, mūzika) un Normunds (ģitāra, lirika, mūzika), kā arī ideju muzikālie atbalstītāji - Normans (bungas), jaunie aktieri - Kaspars Aniņš (ģitāra) un Artis Drozdovs (bass). Dombrovska un Gapoljeri koncerta klausītājiem atskaņos virtuves bohēmā radušos muzikālu, kinematogrāfijas iedvesmotu, gandrīz ticamu dzīvesstāstu. Priekšnesuma specviesis - Raimonds Petrauskis.

16. oktobrī 19:00 Kongresu nama lielajā zālē skanēs JUBILEJAS koncerts "Dzimušie Bildēs..." un BILŽU VETERĀNI - VISI KOPĀ! Zane muzicēs ar saviem pastāvīgajiem skatuves biedriem, mūziķiem Raimondu un Oskaru Petrauskiem un Rihardu Zaļupi. Tā kā "Bildēm" šogad ir jubilejas gads un Zane Dombrovska nāk no tiem, kas "dzimuši Bildēs", koncertā mūziķi nolēmuši nedaudz paceļot laikā - atgriezties dienā, kad pirms astoņiem gadiem dziedātāja pirmo reizi uzstājās "Bilžu" koncertā. Toreiz Zane saspēlējās uz vienas skatuves ar mūziķi Kārli Lāci, kurš neilgi pēc tam uzrakstīja Dombrovskas pirmo radiosinglu - dziesmu "Dūnu sirds". Tieši ar šo singlu Zane Dombrovska pirmo reizi plašākai publikai sevi pieteica kā dziedātāju.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV