Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Latvijas Koncerti" piedalās „World Expo 2010"

Rinta Bružēvica, 15.10.2010. 15:53

VSIA „Latvijas Koncerti" 21. oktobrī piedalīsies Latvijas Nacionālajā dienā Starptautiskajā izstādē „World Expo 2010" Šanhajā, prezentējot Latvijas kultūru caur mūzikas prizmu unikālajā projektā „Dabas koncertzāle" un organizējot pianista Vestarda Šimkus koncertu Šanhajas Austrumu mākslas centrā.
„Latvijas Koncerti" piedalās „World Expo 2010"

Valsts SIA "Latvijas Koncertu" mērķis ir veidot un attīstīt valsts profesionālo koncertdzīvi, īstenojot Latvijas valsts apņemšanos – ar augstas kvalitātes un radoši iedvesmojošām aktivitātēm apmierināt iedzīvotāju tiekšanos pēc labas mūzikas, kā arī iedvesmot laikabiedru garīgo izaugsmi. "Latvijas Koncerti" pārstāv Latvijas profesionālo mūziķu radošo izpausmju intereses Latvijā un ārvalstīs.

„Latvijas Koncertu" direktors Guntars Ķirsis: „Mūsu organizācijai ir liela pieredze, piedaloties starptautiskos kultūras projektos, piemēram, „Pārsteidzošā Latvija", „Francijas pavasaris", „Latvijas kultūras sezona Krievijā", „O! Vācija". Šoreiz mums ir gods sadarboties ar Ekonomikas, Kultūras, Ārlietu ministrijām, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, Latvijas institūtu, Tūrisma attīstības valsts aģentūru un Valsts prezidenta kanceleju. Vestarda Šimkus koncertu, kas notiks 21. oktobrī Austrumu mākslas centrā, organizējam sadarbībā ar Ķīnas lielāko koncertaģentūru „Wu promotion". Šī gada decembrī „Latvijas Koncertiem" vēl jārealizē kultūras programma Izraēlā, kas notiks uz savstarpējā līguma pamata".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV