Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Notiks atvērta diskusija ar Džošu Greiemu

SKYR, 18.10.2010. 09:39

Dienā, kad Rīgā gaidāms grupas „A Storm Of Light" pirmais un vienīgais koncerts Baltijas valstīs – 20.oktobrī – Latvijas Kultūras akadēmijā (Ludzas ielā 24, Rīgā) notiks atvērta diskusija ar muzikālās apvienības dibinātāju, mākslinieku Džošu Greiemu (Josh Graham).
Notiks atvērta diskusija ar Džošu Greiemu

Kopš oktobra paša sākuma grupa „A Storm Of Light" devusies mēnesi garā koncertturnejā pa Eiropu. Ņemot vērā drīzumā gaidāmo viesošanos Rīgā, to, ka Latvijā grupa uzturas nedaudz ilgāk kā citviet šīs tūres laikā, kā arī to, ka tās dalībnieks Dž. Greiems ir ne tikai mūziķis, bet arī plašu atzinību iemantojis mākslinieks, 20.oktobrī plkst. 16:00 Latvijas Kultūras akadēmijas 25.auditorijā notiks tikšanās ar viņu atvērtā diskusijā.

Paredzams, ka Dž. Greiems stāstīs gan par savām gaitām muzicējot vairākos, nu jau leģendām apvītos muzikālos kolektīvos (iepriekš „Battle Of Mice" un „Red Sparowes", šobrīd joprojām „Blood And Time" un, protams, „A Storm Of Light"), veidojot vizuālo ietērpu grupas „Neurosis" mūzikai un visam ar to saistīto, gan arī par savu režisora, operatora un neatkarīgā mākslinieka pieredzi. Viņš veidojis mūzikas video vairākām pasaules smagajā mūzikā labi zināmām apvienībām – „The Dillinger Escape Plan", „Chiodos", „Saves The Day", „ISIS" un citām. Greiems atbildīgs arī par neskaitāmu citu grupu ierakstu noformējumiem, tostarp arī par nesen izdotās grupas „Soundgarden" dziesmu izlases „Telephantasm" dizainu. Viņa video instalācijas iekļautas vairāku cienījamu galeriju ekspozīcijās, bet nākošā gada sākumā Sanfrancisko Dž. Greiems atklās savu pirmo personālizstādi. Paveiktā uzskaiti iespējams turpināt, un to klātienē, nepiespiestā atmosfērā arī darīs pats Džošs Greiems.

Tikšanās LKA notiks ne tikai ar akadēmijas studentiem, īpaši – topošajiem operatoriem un režisoriem. Diskusija atvērta ikvienam interesentam.

Kā ziņots iepriekš, 20.oktobrī ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs viesosies smagnēji eksperimentālās ģitārmūzikas apvienība no Ņujorkas Amerikas Savienotajās valstīs – "A Storm Of Light". Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē www.bezrindas.lv. Tuvojoties koncertam tās kļūs dārgākas.
Koncertu ievadīs vietējā sludge/ metal apvienība "9horizon".

Vairāk par Džošu Greiemu un viņa daiļradi:
www.suspendedinlight.com
Dž. Greiema videoinstalācija "Six Witnesses to a Dying Star":
vimeo.com/7944030
Vairāk par instalāciju un savu daiļradi vispār intervijā "Scion Art":
vimeo.com/11171572

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV