Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Šonedēļ sākas jauno grupu konkurss „ImproRoks 2010"

Elīna Simsone, 19.10.2010. 09:45

Jau šo sestdien, 23. oktobrī, notiks pirmais „ImproRoks 2010" koncerts, kurā uzstāsies trīs talantīgas grupas un to visu vērtēs profesionāla žūrija.
Šonedēļ sākas jauno grupu konkurss „ImproRoks 2010"

Pirmajā no pieciem konkursa vakariem uzstāsies trīs jaunas un daudzsološas grupas - „The Next Ones", "Kaķis Maisā" un "Zenith". Katra grupa izpildīs četras dziesmas. Trīs dziesmas skanēs no grupas repertuāra un viena tiks izlozēta uz ImproRoka skatuves. Ceturtās dziesmas laikā tiks vērtēta grupas spēja dot savu skanējumu dziesmai, kas jau ir uzskatāma par Latvijas roka klasiku. Šo vērtējumu sniegs profesionāla žūrija, kuras sastāvā būs mūziķis Aigars Grāvers un grupas „Keksi" bass un līderis Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs. Šī vakara uzvarētāji tiks izvirzīti tālāk uz finālu 20. Novembrī. Finālā grupas cīnīsies par iespēju uzstāties uz galvenās skatuves un iesildīt ārzemju māksliniekus festivālā „Saldus Saule 2011" , Vjačeslava Mitrohina simpātijas balvu – dziesmas ieraksts MMBand Studio, kā arī iespēju saņemt profesionālu konsultāciju pie vokālās pedagoģes un dziedātājas Janas Čakstes.

„ImproRoks 2010" norisināsies katru sestdienas vakaru muzikālajā klubā „Kabata" laika posmā no 23.10. – 20.11. Nākošajos sestdienas vakaros uz „ImproRoks 2010" skatuves kāps grupas „CanZone", „Distance", „Enduring Memories", "Livido", "Momend", "Out of Coverage", "Sacramental", „She'n'They', un "Vadītājs Konduktors". Grupas vērtēs un ar saviem ieteikumiem dalīsies žūrijas pārstāvji - vokālā pedagoģe un dziedātāja Jana Čakste, komponists un dziedātājs Niks Matvejevs, grupas „Dzelzs vilks" solists Juris Kaukulis, bundzinieks Guntars Lintiņš, ģitārists un grupas „Credo" bijušais dalībnieks Armands Alksnis, aktrise un dziedātāja Raimonda Vazdika , kā arī mūziķis un producents Arnis Mednis.

Konkursu atbalsta dizaina studija „Graphic.lv", „Dreamer" vīni , maiznīca „Flora", „Turkebab". Informatīvie atbalstītāji „Latviešu Radio" un www.viriesi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV