Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Gain Fast" ar koncertu uzsāk konkursu "Battle of the Bands"

Ilze Siliņa, 19.10.2010. 10:13

Grupa "Gain Fast" ar koncertu 27.oktobrī aizsāk "Battle of the Bands" konkursu Klubā L.A. (Audēju iela 11, Vecrīga). Koncerta sākums plkst. 22:00, ieeja brīva.
"Gain Fast" ar koncertu uzsāk konkursu "Battle of the Bands"

"Battle of the Bands" konkurss ir grupas "Gain Fast" un kluba L.A. kopējs projekts, lai popularizētu jaunos izpildītājmāksliniekus. Katru trešdienu Klubā L.A. divi mūziķi vai grupas koncertējot savstarpēji sacentīsies, lai noteiktu, kurš būs attiecīgā vakara favorīts. Mūziķus vērtēs "Gain Fast" dalībnieki un klātesošie skatītāji. Vakara uzvarētājs balvā saņems 50 latus un ceļazīmi uz nākamo kārtu.

"Gain Fast: Battle of the Bands" pirmā sezona ilgs līdz 2010.gada beigām, kad finālā tiks noskaidrots, kura grupa būs cienīga sevi saukt par čempioni.

„Priecājos, ka varu dot iespēju jauniem un talantīgiem mūziķiem uzstāties manā klubā. Pats zinu, cik sākumā ir grūti sevi pierādīt. Tādēļ gribu sniegt iespēju jaunajiem talantiem uzstāties. Esmu drošs – ikviens var kļūt par zvaigzni, ja tam tic!„ uzsver kluba L.A. īpašnieks Šons (Shon Ani).

„Mums visiem ir patiess prieks, ka varam palīdzēt jaunajiem mūziķiem tikt pamanītiem. Tā kā paši esam gājuši cauri šim karjeras posmam, tad zinam, cik tas mēdz būt grūti. Bieži vien tiek dota tikai viena iespēja, kāpēc tā nevarētu būt tieši šī? Galvenais ir noticēt sev un sākt darīt, lai sapņi piepildītos un viss būtu tieši tā, Kā vēlies TU!" teic grupa "Gain Fast".

Klubs L.A. ir lounge tipa atpūtas vieta dažādiem vecumiem un gaumēm: pirmdienās chill out, jazz mūzika, otrdienās – karaoke vakari. Trešdienās klubā ir dzīvās mūzikas koncerti jauno un talantīgo mākslinieku izpildījumā, savukārt ceturtdienas vakaros kluba pagrabstāvā tiek spēlēta Mafija un uzstājas jau atzinību iekarojuši izpildītājmākslinieki! Piektdienās un sestdienās ballītes, kam seko Afterparty līdz pat 12:00 dienā. Svētdienās kino vakars chill out atmosfērā.

Grupa "Gain Fast" ir dibināta 2003.gada martā Rīgā. Grupa ir izdevusi divus studijas albumus „Viss Mainījies" un „Tas nav no zemes šīs". Pēc otrā albuma izdošanas, Gain Fast uz pusotru gadu pārtrauca aktīvo koncertdarbību, lai uzņemtu spēkus un jaunas idejas. 2010.gada sākumā grupa atgriezās ar singlu „Visu vai neko", kam oktobrī seko aktuālākais singls „Kā vēlies Tu". Grupā Gain Fast darbojas: Kaspars Zlidnis (vokāls), Andžejs Grauds (bungas), Uldis Beitiņš (ģitāra), Eduards Zagainovs-Veinbrants (bass).

Klubs L.A. apmeklētājus gaida katru dienu no plkst. 16:00 līdz pēdējam viesim.

Turklāt Klubs L.A. piedāvā dzimšanas dienu un citu notikumu svinētājiem, kā arī korporatīvajiem klientiem telpas izmantot bez maksas, papildu vēl dāvinot klienta izvēlētus atraktīvus pārsteigumus. Klubā uz lielā ekrāna vērojamas sporta pārraides, kā arī L.A. atzīts par tūristiem draudzīgu klubu ne tikai pievilcīgo cenu un laipnās apkalpošanas, bet arī īpaši draudzīgās attieksmes dēļ!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV