Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Aicina pieteiksties jauno grupu konkursā "Stage Number One 2011"

Zane Zvirbule, 21.10.2010. 08:45

„Radio Valmiera", „Radio Skonto" un Valmieras mūzikas bārs „Chill Inn" aicina pieteikties visas jaunās grupas un muzikālos censoņus konkursā "Stage Number One 2011", aizpildot pieteikuma anketu mājas lapā www.chill-inn.lv. Pieteikšanās laiks būs atkarīgs no grupu pieteikumu skaita.
Aicina pieteiksties jauno grupu konkursā "Stage Number One 2011"

„Stage Number One" veiksmīgi norisinās jau kopš 2002. gada, pulcējot jauniešus, kurus vieno patiesa mīlestība pret mūziku.
Šogad "Radio Skonto" un „Radio Valmiera" sadarbībā ar Valmieras mūzikas bāru "Chill Inn" turpina šo aizsākto muzikālo tradīciju un rīko jauno izpildītāju konkursu "Stage Number One 2011", kurā tiek aicināti pieteikties visi jaunie mūziķi. „Stage Number One" iededz jaunas zvaigznes Latvijas mūzikā, dodot iespēju Latvijas jaunajām grupām parādīt sevi plašākai publikai, to skaitā mūzikas nozarē ietekmīgiem cilvēkiem. „Stage Number One 2011" organizatori dalībniekiem dos iespēju popularizēt sevi, radoši izpausties, uzstāties „Chill Inn" rīkotajos pasākumos, kā arī nodrošinās publicitāti Latvijas masu medijos.
Pasākuma organizatori strādā, lai finālistus sagaidītu daudzas vērtīgas balvas no „Stage Number One 2011" atbalstītājiem un sponsoriem. Varam minēt, ka visu šī pasākuma laiku būsim kopā ar „Radio Valmiera" un „Radio Skonto", kuri arī būs parūpējušies par vienu no galvenajām balvām uzvarētājiem - bezmaksas dziesmas ierakstu profesionālā skaņu ierakstu studijā un nodrošinās grupas jaunā singla rotāciju Radio Valmiera, kas skan visā Vidzemē.
Pirms konkursa norisināsies vairākās Ceļazīmes kārtās, kurās dalībnieki cīnīsies par iespēju piedalīties „Stage Number One 2011" Atlases kārtās. Pirmā Ceļazīmes kārta sāksies jau 19. novembrī.
„Stage Number One" šobrīd jau ir kļuvis par festivālu, kas pulcē māksliniekus, mūzikas nozarē ietekmīgus cilvēkus un apmeklētājus no visas Latvijas. Šis pasākums būs liels piedzīvojums ne tikai grupām un radošajām apvienībām, bet arī Valmieras mūzikas bāra „Chill Inn" apmeklētājiem.

Jau kopš šī brīža Chill Inn mājas lapā www.chill-inn.lv ir iespēja aizpildīt online pieteikuma anketu un lejupielādēt konkursa "Stage Number One 2011" nolikumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV