Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Klubā "Nabaklab" gaidāma saruna par mūziku un skumjām

Aija Fedorova, 21.10.2010. 13:58

Otrdien, 26. oktobrī, plkst. 17:00 notiks kluba "Nabaklab" organizētā lektorija "Uzskaņot prātu" 3. lekcija, kas veltīta rudenīgo skumju laikam.
Klubā "Nabaklab" gaidāma saruna par mūziku un skumjām

Šoreiz ikvienam būs lieliska iespēja papildināt savas zināšanas par mūzikas terapiju un mūzikas ietekmi uz cilvēku visplašākajā nozīmē. Vai mūzika var līdzēt cīņā ar depresiju un cik daudz mūs ietekmē dažādo stilu un žanru mūzika, kuru ikdienā klausāmies? Par šiem un citiem jautājumiem sarunā piedalīsies dzejniece – mūziķe Elīna Līce, komponists Andris Dzenītis, muzikālās apvienības "Apziņas parazīti" pārstāvis Jānis Jansons, kā arī profesionāla mūzikas terapeite Ineta Heinsberga, kura pastāstīs ko vairāk par mūzikas terapijas attīstību.

Sarunu vadīs Ingus Bērziņš (radio NABA).

Šī lekcija būs jau trešā mūzikas kluba "Nabaklab" maijā uzsāktajam lekciju ciklam "Uzskaņot prātu", kas aplūko ar mūzikas un mākslas vidi saistītus jautājumus, piedāvājot visdažādāko nozaru praktiķu un teorētiķu skatījumu par kultūras aktualitātēm, vēsturi un pārmaiņām. Ar šo lektoriju tiek turpināta radio NABA aizsāktā misija, nodrošinot kvalitatīvas un daudzveidīgas radošās, galvenokārt mūzikas, telpas esamību kā alternatīvu standarta komercproduktiem kultūras pasaulē. Ikvienam interesentam būs iespēja uzdot jautājumus vai izteikt savu viedokli par pārrunātajām tēmām.

Ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV