Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jaunais elektroniskais www.danceradio.lv jau ēterā

Bogdan Taran, 21.10.2010. 14:08

Latvijas Interneta vidē ir sācis strādāt jauns web-radio www.DanceRadio.lv, kura ēterā 24 stundas diennaktī skan stilīga, aktuāla un klasiska elektroniskā deju mūzika. Projektu īsteno Latvijas klubu kustības propagandists Bogdan Taran kopā ar Max Lomov, un tas ir orientēts uz dažādu deju mūzikas virzienu faniem neatkarīgi no viņu vecuma.
Jaunais elektroniskais www.danceradio.lv jau ēterā

www.DanceRadio.lv ēterā skan tikai rūpīgi atlasītas deju melodijas. Reti kuram deju mūzikas radio projektam ir tik plaša fonotēka, kurā iekļauti daudzi klasiskie house mūzikas ieraksti sākot no 1986.gada līdz pat mūsdienām. Galveno web-radio ētera laiku aizņem nepārtraukts stilīgu pagājušo laiku un mūsdienu deju hītu mikss, bet vakaros skan pasaules slaveno dīdžeju autorprogrammas. Starp viņiem ir Ben Watt (Everything But The Girl, Buzzin Fly Records), Grant Nelson (Wyze Records), Aaron Ross (Defected Records), Compass-Vrubell (Krievija) u.c. Savus visprofesionālākos šovus no Latvijā producētām deju mūzikas radioprogrammām piedāvā arī mūsmāju mākslinieki: Bogdan Taran, Ksenia Kamikaza, DJ Rudd un grupas Flyingmice dalībnieki – DJ Rise un Nick Ustinov.

www.DanceRadio.lv – tas ir radio, kuru atšķirībā no FM-stācijām var klausīties bez ētera trokšņiem jebkurā pasaules vietā, kur ir pieejams internets. Pie tam klausīties web-radio var ne tikai atradoties pie datora iekštelpās: strauja interneta izplatīšanās un attīstība mobilo telefonu lietotājiem ļauj pieslēgties pie www.DanceRadio.lv braucot ar riteni, pie stūres vai vienkārši ejot.

www.DanceRadio.lv ir ne tikai radio, bet arī informatīvais portāls. Weblapā tiks ziņots par Latvijas un pasaules deju un klubu mūzikas jaunumiem un notikumiem. Weblapas lasītājiem ir arī iespēja apskatīt spilgtāko Latvijas deju mūzikas pasākumu foto-galerijas.

Projekta iedvesmotājs – Bogdan Taran, kurš elektronisko masu mediju sfērā strādā kopš 1992.gada. Tolaik viņš sāka darbību pirmajā privātajā Latvijas radiostacijā "Radio Dejas" Uģa Poļa un Jāņa Kraukļa vadībā, turpinot radio-dīdžeja un producenta karjeru radiostacijās Mix FM 102,7, Super FM, European Hit Radio un Capital FM. No 1998.gada līdz šim brīdim Bogdans Tarans producē radio autoršovu "Dance Box", kas bez trīs Latvija radiostacijām skan arī Baltkrievijā, Ukrainā un Moldovā. Kopā ar Bogdanu pie projekta strādā dīdžejs un producents Max Lomov no Amber Muse Records.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV