Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Radio "Just FM 97.3" piedāvā iespēju nokļūt Rodžera Votersa un "Pink Floyd" koncertā Londonā

Radio "Just FM 97.3" radošais kolektīvs, 25.10.2010. 15:52 | komentāri (1)

Lai nokļūtu uz šo neaizmirstamo, iespaidiem bagāto koncertu, tev uzmanīgi jaklausās radio Just FM 97.3! No 25 oktorba līdz 17.novembrim, jebkurā brīdī var tikt atskaņotas koordinātes par ceļazīmi divām personām. Ceļazīmē ietilpst - divas biļetes uz Rodžera Votersa un Pink Floyd koncertu-šovu "O2 Arēnā", Londonā, divas biļetes lidojumam Rīga-Londona un apmaksāta nakšņošana viesnīcā divām personām.

Rodžers Voters ir viens no leģendārajiem Pink Floyd dalībniekiem, kas ar savu koncertu tūri atzīmē 30 gadus kopš albūma The Wall izdošanas. Kā saka pats Roger Waters, iespējams tā ir pēdējā tūre, kas solās būt ļoti grandioza. Turnejas koncertos plānots atskaņot visu "Pink Floyd" 1979.gada klasiskā albuma materiālu, piedāvājot jaunas vizuālās interpretācijas. Tāpat mūziķis atklāj, ka koncertiem izveidots jauns vizuālais materiāls, kas interpretēs albumu daudz plašākā griezumā, nekā tas bija oriģinālajā "The Wall" turnejā. Pateicoties mūsdienu tehnoloģiskajām iespējām vizuālie risinājumi būšot daudz iespaidīgāki, nekā tas bija iespējams 70.gadu beigās un 80.gadu sākumā. Koncertos tiks izmantotas lielformātu videoprojekcijas, teatrāli uzvedumi un jaunākās skaņu sitēmas, kuras akcentēs mūzikas spēku un auditorija sajutīs 3-dimensiju hiperpasaules iespējas.

Koncertā piedalīsies Dave Kilminster, Snowy White and G. E. Smith (ģitāra), Jon Carin and Harry Waters (taustiņinstrumenti), Graham Broad (bungas), Robbie Wyckoff, Jon Joyce, Michael Lennon, Mark Lennon och Kipp Lennon (vokāls).

Papildu informācija:
www.justfm.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV