Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Noskaidrotas popmūziķes Lady Gaga līdzinieces Latvijā

Aivars Līpenītis, 27.10.2010. 10:33

Noslēdzies fanu reisa konkurss ar mērķi atrast skandalozās mūziķes Lady Gaga stila līdzinieces Latvijā. Organizatori un ekstravagantas latviešu mūziķes noteikuši favorītus.
Noskaidrotas popmūziķes Lady Gaga līdzinieces Latvijā

Gaidot Lady Gaga koncertu Polijā un fanu reisu, aģentūra magicFIB izsludināja konkursu, dalībniekus aicinot izveidot savu Lady Gaga stilu, radot neparastu imidžu – apģērbu, matu sakārtojumu, grimu, aksesuārus un pozu. Pieteiktās fotogrāfijas vērtēja Lady Gaga fanu reisa vadītāji grupa Triānas Parks un DJ Ella, fanu reisa organizatori un stilīgo apģērbu internetveikala StarStyle.lv komanda.

Par labāko tika atzīts Mildas Kundziņas darbs, ko grupas Triānas Parks soliste Agnese Rakovska komentē tā: „Prieks, ka konkursa dalībnieces tik azartiski darbojušās un radījušas visai interesantus tēlus, cenšoties sevī atrast kādu daļiņu Gagas. Izvēlēties uzvarētāju bija grūti, jo katra meitene bija centusies, tomēr manas simpātijas pieder konkursantei, kuras fotogrāfijas mani uzrunāja visvairāk un kurās sajutu oriģinālu pieeju dotajai tēmai. Prieks, ka cilvēki spēj radoši izpausties un nebaidīties eksperimentēt sava tēla veidošanā!" Uzvarētāja balvā saņems 100 Ls dāvanu karti pirkumiem StarStyle.lv.

Lady Gaga fanu reiss, kas 25. novembrī 22:30 aizsāksies Rīgā, klubā „Dstyle", dosies uz skandalozās popmūziķes šovu Gdaņskā, Polijā 26. novembrī, ceļā turp un atpakaļ autobusos piedāvājot izklaides programmu pašmāju mūziķu DJ Ella un grupas Triānas Parks pavadībā. Ceļā Battery enerģijas dzēriens un Ego čipsi par brīvu.

Fanu reisa biļešu cena šobrīd 38 Ls vai – komplektā ar koncerta biļeti – 99 Ls. Biļetes pieejamas Biļešu Servisa tīklā – Narvesen, ReklaMarket, Statoil, pasta nodaļās, kultūras iestādēs un www.bilesuserviss.lv. Informācija – www.fanureiss.lv, fans@fanureiss.lv, fanu reisa uzziņu tālrunis – 1188. Informē draugiem.lv, European Hit Radio, Novonews.lv, Receptes.lv.

Fanu reisu organizē aģentūra magicFIB, kas izklaides pasākuma veidā pašmāju mūziķu pavadībā jau piedāvājusi iespēju apmeklēt Madonnas, AC/DC, U2 u.c. mūziķu grandiozus šovus Eiropā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV